Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
Как мога да шумоизолирам входна и вътрешна врата? Коркът, ще свърши ли някаква работа?
velsi - Почетен майстор
Едва ли ще стане с корк. По-добре тапициране с кожа и дунапрен. Както ги правеха едно време.
masteradmin - майстор
Е със сигурност и корка ще поеме от шума но много по малко. Всичко опира до плътност и шумопоглъщане.
Osiris - специалист
Чувал съм за една руска схема принципа на действие е да запише шума и да го излъчи в същата посока с обратна фаза получава се невидима шумова бариера :?
Osiris написа:
Чувал съм за една руска схема принципа на действие е да запише шума и да го излъчи в същата посока с обратна фаза получава се невидима шумова бариера :?
Tova e dosta interesen metod, no sus sigurnost i mnogo skup :roll:
искам да си изолирам тавана поне в спалнята,заради шумните съседи.чувам тичането на децата им,телевизорът им.някой ползвал ли е дунапрен на пирамидки?
masteradmin - майстор
Случайно да знаеш как се слага сачак ?
Значи монтираш дървените релси на тавана с дюбели и винтове, но преди да заковеш сачака или някаква друга декоративна ламперия между релсите слагаш пресована вата желателно е ватата да не опира в тавана, а да стои върху ламперията така се получава невероятна шумоизолация. Ако нещо не ти е ясно само питай.
Благодаря ти.Идеята ти е интересна.Да,имам въпроси.А ти имаш ли icq?Или да оставя моето?
masteradmin - майстор
ICQ-то ми го има в профила
Няма го,ако го имаше нямаше да питам.Моят номер е 320331983.Продължавам да се лутам...макар и в по-малко посоки :)

Тема "Шумоизолация?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: