Е, ти искаш да сменяш хардуер (платка) не софтуер
. Контролерът е много добър, засега си работи перфектно - наблюдавам при мен един. Засега съм забелязал една недомислица, но мисля че лесно може да оправи софтуерно - при изключване по температура на водата влиза в режим "Suspend" (изчакване), което е добре, но при изключване от стайния термостат не влиза в този режим, а направо влиза в режим "Гасене", което е тъпо. Иначе управлява 2 помпи, има слот за връзване към компютър, има си вграден дневен програматор. Не мисля, че ще е трудно да се замени старото управление на GP20+, но само не знам как ще се реши въпросът с модулацията на вентилатора, който е много важен - не знам дали този контролер ще управлява оборотите му или трябва друг вентилатор - трябва да се пита производителя. И другият голям проблем, с който ще се сблъскаш - това са настройките, понеже нямаш никаква база за сравнение - никой не е слагал този контролер на тази горелка и този шнек. Според мен няма да се оправиш без опитен специалист с газанализатор и продължителни проби