Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
stiv1961 - майстор
Не съм пипал нищо, само сложих акумулаторите да се зареждат, но единия май си е заминал :? . О.К. ще преместя въпроса в другата тема.
shotik - майстор
Цитат:

" До преди 12 години ги правихме главно за Слънчев бряг, но тогава влезе забрана за подобни возила и ги спряхме. Покрай електрорикшите ни бяха останали много части от електроскутери и една вечер ми светна, че вместо да ги изхвърляме, може да ги оползотворим в нещо полезно.
Изпълнили сме 5-6 поръчки за инвалиди, като сме правили управлението да е удобно на човека. За експеримент сме правили и "бегачка" с 950W мотор и различна предавка. Вдигна 40 км/ч, но беше много нестабилна и не спираше както трябва. С електрониката се оправяше колегата, а аз със "хардуера". По спомен използвахме профил 10х10, 10х30, тръба ф10 и ф20 и винкел 20х20. Другото е рязане, огъване и малко тел на СО-то.[/quote] "

С какви акумулатори са тези колички и педалите с каква цел са ? С какви /с какъв електромотор/и се задвижва ?
colyo - специалист
С обикновени стартови акумулатори, а педалите са газ и спирачка.
shotik - майстор
Какво разстояние се минаваше с тези акумулатори ,какъв капацитет са ?
colyo - специалист
Малките колички изкарваха по 5-6 часа. Даваха ги под наем и не знам като километри колко е. С два 75АЧ акумулатора ги давахме.
shotik - майстор
Благодаря за информацията !

Тема "Обръщане обороти-как?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: