Тези които те съветват да се набуташ при играчите биха постъпили така,ако са на твое място,но със сигурност не са минали по-пътя който ти предлагат ти да извървиш.Пътя не е лек,но не и толкова страшен ЗА ДА ГО ИЗВЪРВИШ И БЕЗ ДА СЕ НАБУТВАШ С ИГРАЧИТЕ.Минал съм по-него правих и грешки след дълго колебание реших да играя с играчите.Играта там обаче не е по-лесна както хората си мислят като се заиграят с тях.Напротив играта е още по-гадна за това и взех решение и имах и сърце да се откажа от услугите им.Не ме хвана страх,че ще имам проблеми.На всяко действие си има противодействие.Нали така?
Та както са ти казали най-важното и да заговорите с архитекта на един език.Усетиш ли,че говорите на един език това е твоя архитект.Аз слава богу случих и намерих точния архитект.Вярвам,че и ти ще го намериш.
Та както са ти казали най-важното и да заговорите с архитекта на един език.Усетиш ли,че говорите на един език това е твоя архитект.Аз слава богу случих и намерих точния архитект.Вярвам,че и ти ще го намериш.