Напишете въпрос свързан със санирането.
rumnikkk - специалист
Здравейте на всички! Реших и аз да се захвана с направата на външна изолация на къщата.По точно на две от стаите ,който граничат с гараж и рем.работилница.Значи изолацията ще я правя на вътрешната страна на гаража и работилницата,но за тези две стаи - хол и спалня се явява - външна.Мисля да е от ЕПС 5 см.Интерисува ме технологията на поставяне,лепене,кога се набиват дюбелите,кога се поставя мрежата,Шпакловане с какво,въобще технологията и ако има тънкости.Благодаря на всички предварително.
LazarGanev - "Велик майстор"
Що не прочетеш първо к'во е писано из темите у форума, пък тогаз да питаш по-конкретно, а?
Profi Stroi - специалист
Не четеш ли че е новобранец човека бре
Може да не се е научил да позлва бутона "Търсене"
Има доста изписана информация по темата наистина
По добре загуби няколко дни да почетеш и после да питаш отколкото темата ти да е видяна хиляди пъти и никой да не ти е отговрил
LazarGanev - "Велик майстор"
Ее, Profi, обиждаш човека бе! Като топлоизолатор може да не е специалист и да е новобранец, ама у форума се е регнал преди мене даже, не е писал много, значи основно е чел и знае как се натиска "копчето" "Търсене"
rumnikkk, надяваме се да носиш на задявки! Послушай Profi Stroi - тези които ще ти отговорят професионално им е омръзнало да четат цели лекции и предпочитат конкретни въпроси за реални проблеми. А пък ако прочетеш поне половината на това, което е писано ще си по-подвен теоретически от майсторите, дето ще дойдат да ти свършат работата (ако не си я вършиш ти) :)
rumnikkk - специалист
Благодаря много на Velsi!Това са много полезни статии,който не знам защо съм пропуснал!Искрени благодарности за инфото!

Тема "Питане за външна изолация от новобранец.." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: