Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Nejdet - специалист
Само адмирации за постигнатите резултати. =D>

Ако те интересуват чертежи на разни мебели, имам 10 GB списания, най-вече от американски и руски списания за дърводелство и направи сам. Има доста идеи и чертежи за изпълнения.

Още веднъж поздравления за положения труд и творчество.
Тани - модератор
Премествам темата в дърводелство, където и е мястото. Нека автора си избере име за тема, в която да отделя мненията са статива и картините, за да не се обезличавят под заглавие за кофражни дъски.

Неждет предполагам, че и други ще проявят интерес към дърводелската ти литература освен мен. Нека обсъдим вариант да я споделиш, ако нямаш други съображения. Всички високо ще оценим жеста.
baharkadirov - специалист
Благодаря ...
meduna1 написа:
Записвам се да следя темата, защото просто не мога да се сдържа. Въобще няма да повтарям другите коментари ... наистина имаш златни ръце. Аз нищо не разбирам от мебели, но като една истинска мърмореща жена имам забележка - малко ме дразнят черните елементи върху дървото ... аз си ги представям светло златисти или старо злато. А картините ти са много спокойни. Завиждам на хората, които ще им се наслаждават ...
Съжалявам ,че те дразнят...но нямах голям избор...
А и името на темата подсказва-кофражни дъски :)
Nejdet написа:

Ако те интересуват чертежи на разни мебели, имам 10 GB списания, най-вече от американски и руски списания за дърводелство и направи сам. Има доста идеи и чертежи за изпълнения.

Ще съм ти благодарен .....а и не само аз,ако ги споделиш с нас... :wink:
Тани написа:
Премествам темата в дърводелство, където и е мястото. Нека автора си избере име за тема, в която да отделя мненията са статива и картините, за да не се обезличават под заглавие за кофражни дъски.
За което благодаря....
А името е без значение...стига да отговаря на съдържанието.... :)
От рода на....."Прероденият Пикасо"(прекалено скромно) или "Изблиците на един луд"..... :roll:

Прикачен файл

Picture 2065.jpg Предишната е готова..

Прикачен файл

Picture 2062.jpg А тази е нова...и недовършена
VLADO66 - майстор
Сестра ми е куратор,ако имаш желание да си изложиш платната мога да те свържа/на лични/.
Благодаря Владо....
Както казват в една реклама...."Още не си готов".....
Та и аз така....мисля,че ми е още рано.....
Но знае ли се.....като понатрупам опит....и достатъчно творби,като за изложба....
може и да ми се наложи да я потърся (чрез теб) :wink:
VLADO66 - майстор
Абе ти ми прати един файл със снимки на пощата да го покажа,пък мога да ти върна професионален съвет.
Ще се наложи да почакате, докато се развихря в тази област.....че иначе......доста пациенти ще останат без зъби.... :wink:
Lisko - майстор
Nejdet написа:
И от мен адмирации за автора на темата и за всичкото мебел и красивите картини :supz:
От списания се интересувам, ама 10 гиги, тва много бе, няма къде да се качат, освен на торент да ги пуснеш ?
Искам да направя една проста етажерка (ама се пак да не е "две дъски на кръст") която да служи предимно за да си оставяме ключовете като влезем в къщи, евентуално за някой друг текущ вестник или книга. Представям си я до 1.20м висока, метър или по-малко широка а дълбочината да е колкото една дъска (от бившата 30 годишна ограда - перфектни са тия дъски след рендосване, но това е друга тема) малко над 20см. Дали може да видя някоя такава идея из списанията ?
Nejdet - специалист
Тани обеща на удари рамо с разпространението им.
На първо съм му дал линк с планове от най различно естество /5 GB/. Да ги изтегли и обобщи.
Най-вероятно ще се подготвят торенти и някъде ще ги пуснем.

Всъщност, разглеждайки цялата си библиотека от подобен род събрана информация заедно с филми за дърводелство се окозаха над 170 /сто и седемдесет/GB. #-o
Ще се опитам по някакъв начин с помощта на Тани да ги споделя с вас.
kalpev - специалист
baharkadirov написа:

От рода на....."Прероденият Пикасо"(прекалено скромно).....
[-X [-X [-X
Възразявам :)
Пикасо е експресионист, кубист. А твоите картини са си жива импресия. Невероятни са, браво!
baharkadirov написа:

...или "Изблиците на един луд"..... :roll:
Ааааааааа, това не е доказано :yawinkle:
Дерзай, добър си :2thumbs:

Тема "Творчеството на baharkadirov" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: