• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
man_un - напреднал
stiv1961 написа:
Те и двете могат да са в един комин, но поне аз за пръв път чувам огъня на барбекюто да нагрява пещта :? Иначе комбинация може като тази на kabel96 в темата, която е постнал bulhomes2.
Нямам представа, някъде бях чел нещо, но сигурно аз не съм разбрал като хората - признавам си от такива неща нищо не разбирам :?. Бях останал с впечатление, че е възможно по този начин с използването на топлия въздух да се загрее и пеща. Какви са вашите препоръки, за да се направи като хората - с общ комин с барбекюто, с отделен и/или самата пещ без комин... въпроса дано не е :axe: (прекалено тъп)
bulhomes2 - майстор
С 2 думи - искаш с вентилаторче от компютър да направиш аспирация на дърводелски цех. Ми няма как да стане. Пещта иска сериозно опалване. Трябва тухлите да побелеят от жега, за да я държат още 3-4 часа. Поне час е само опалването. Барбекюто е в пъти по-маломощно.
stiv1961 - майстор
bulhomes2 написа:
С 2 думи - искаш с вентилаторче от компютър да направиш аспирация на дърводелски цех.
Хи-хи :) сравнението е на място =D>
man_un - напреднал
stiv1961 написа:
bulhomes2 написа:
С 2 думи - искаш с вентилаторче от компютър да направиш аспирация на дърводелски цех.
Хи-хи :) сравнението е на място =D>
Май съм за :axe: , ама какво да направя като нищо не разбирам.
  • 1
  • 2

Тема "Изграждане на пещ." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: