Нека намерим най-тънките цени.
mi6osf - специалист
juvesan написа:
Нека не срваняваме Parkside и Powerfix с про серия на Хилти и др.подобни.
Offtopik: Разбира се , колега, че не ги сравняваме, идеята ми беше, че за един човек райдър е прекрасен инструмент , защото не е виждал друго, за друг е пълен ментак, защото е виждал доста други... общото между хилти и парксайда е работата и затова призовах илюстративно да се споменава каква и колко работа е свършена с колегите, закупили ти такива машинки за да можем обективно да си извадим извод ( някакъв) иначе другото е повече от субективно... :partyman:
ОК, коментар да става, нали за това е форум, че и да си помагаме с инфо.
Идеята ми бе да сравняваме хоби с хоби серия :-)

П.С. Аз също имам свредла за бетон, и какво ли не на Хилти. Нямат равни, но са наследство от баща ми и са купувани преди не по-млако от 20год.
Каквото и да съм купил от магазина сега е сирене в сравнение с тях, но пък от друга страна тези от магазина сега купуваш за 2,3,5,10лв, ползваш и хвърляш.
monster18 - специалист
ИХАААА колко се радвам за стойката че ще я има е последно как е заслужавали си , хванаха ми окото и принадлежностите за бормашината и гаечните ключове :)
пишман_майстор - майстор
Аз го бях написал , но пак да напиша- стойката е кекава хора ! Криви се кат' мек х.й ! Не се заблуждавайте по фасона и, и въпреки съвета ,че не я бива, ще се изкушите и прекарате щастливо :wink: Купете си нещо по-стабилно , втора ръка да е , но да не е тази.
stiv1961 - майстор
пишман_майстор написа:
Аз го бях написал , но пак да напиша- стойката е кекава хора ! Криви се кат' мек х.й ! Не се заблуждавайте по фасона и, и въпреки съвета ,че не я бива, ще се изкушите и прекарате щастливо :wink: Купете си нещо по-стабилно , втора ръка да е , но да не е тази.
И от къде това категорично мнение, аз я ползвам редовно вече година, днес пак пробивах с ф 6 и ф 8 няколко отвора- не се е изкривила още :). Кофти е, че ползвам стара дрелка на Елтос без регулиране на оборотите, но се справям. Е, ако си намери човек втора ръка стойка за 30-40 лв. ще е на далавера ама..... нямаааа.
ZMeyGorianin - майстор
Добре де, като е такъв проблем тази тръба не може ли да се запълни с нещо и да се укрепи?! Пък дори и с пясък/цимент и някое парче арматура...
monster18 - специалист
Аз не виждам със кое ще се прекараме за хоби работилница е идеална не вярвам пък че е чак толкова мек материал powerfix не са лоша марка а какво ви е мнението за гаечните ключове
пишман_майстор - майстор
Е аз я полвах да правя отвори в плочки с диамантена коронка , след неуспешни опити да свърша работа и псувни , я подарих на едно аверче - оня супер щастлив . Бях я купил от немско и още нямаше Лидл в Бг. Беше ме срам дори да я обявя за продан , дееб@ и ментака , купих си от един битпазар Бошова на мойте години за 15 кинта ( продавача май не знаеше какво продава :-D ) , е да ви кажа лид'л-ската не мое стъпи и на малкия и пръст .
П.п. е да , за 5-6 мм отворчета в нещо тънко може да я бива . За нещо по-прецизно ( примерно в дебел материал с последваща направа на резба ) и с по-голям диаметър -не !
В продавалник съм позасичал стойки на добра цена , даже имаше преди месец, месец и половина една на Блек енд Декер брандирана на Волфкрафт, супер прецизна със зъбчата рейка, дълбочинна скала и стабилна основа за мисля 70кинта ( ако не се лъжа) . Чат-пат излизат и Бг стойки за 50-60лв и те са много добри . Чакалене му е майката :-D
Последна промяна от пишман_майстор на нед фев 16, 2014 12:10 am, променено общо 1 път.
monster18 - специалист
Ще се прецени като се види на място :)
емо ем - специалист
Имам тази стойка от година и половина, голям боклук излезе. Може да е късмет при мен само, но луфта дава отлонение от 1,5 - 2 мм. в хоризонтала на нивото на пробиване. Гледам и колегата teon е писал за луфтове. Иначе, не можах да им я върна, защото още при сглобяването смених един от болтовете който беше с повредена резба. Стария го изхвърлих, моя няма нищо общо с оригинала, а луфта го открих по-късно, когато трябваше да направя прецизен отвор, та така...
mitko64 - майстор
Кухата колона, луфтовете, все ще се измисли нещо за тунинговане. Мен не ми харесва основата и подаващият механизъм, че май на снимката изглеждат от някаква цамова сплав. Ако напнеш с по- голямо свредло, няма ли да се спука някъде? Тъста ми дава неговата самоделка изцяло стоманена, с плоча 10мм, но е за шийка 57мм,. а нямам такава бормашина. Дайте някаква идея за тунинг!

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: