• 1
  • 2
Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
kalpev - специалист
Ха, звучи ми познато.
И аз имах такива проблеми.
Един M2675F ми правеше проблеми точно по този начин. По навик тръгнах да му инсталирам драйверите и приложенията от диска като му сложих чавка в прозорчето за ъпдейтите и всичко се омаза. После нещо се заигра и не се заухажваха с print spooler-a. Деинсталирах ги и ги пуснах без чавката, тръгна малко по-добре. После си играх едните приложения да ги ъпдейтне, а други не и го закрепих някакси, даже и сканира. От време на време, като стартирам самото приложение за сканиране и не разпознава устройството, стои в сиво (иначе е със зелена точка). Като рестартирам приложението и се оправя. Абе, луда работа...
За сметка на това, с един M2070F нямах никакви проблеми на различни ОС. И с ъпдейти, и без ъпдейти - върви си на пушка всичко.
Явно е по-скоро до определен модел.
lov - майстор
Току що го подкарах но със SmarThru Office. В олекотената версия не ще и да чуе. А всичко тегля от официалния сайт на самсунг.
Май ще се върна и на ХР. Дърто ама сигурно и нещо екстрите им ми идват в повече.
lecki - специалист
Lov, включен ли е "уиндоус ъпдеит" (и сервиса) когато търсиш драйвери в мрежата?
Хидразине, сравни "сервисите" на двата лаптопа и ако откриеш някой спрян
го пусни. :idea:
lov - майстор
Разбира се че е включен. На всичко отгоре програмите и драйверите ги има в официалния сайт за потдръжка на самсунг. И са що годе преснички да не кажа още топли.
lecki - специалист
И аз съм имал такива случаи оригиналните драивери не работят и само през
"драивер ъпдеит" си намира правилен драивер.
Пробваи в някой от пакетите с драивери да намериш или от подобно устройство.
  • 1
  • 2

Тема "Лаптоп не открива мрежов принтер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: