Нека намерим най-тънките цени.
dadko - майстор
mitko64 написа:
dadko написа:
На 104-та стр. от същата тема писах за стълбата, която си взех от разпродажба в Lidl. За парите си е доста добра и си изглежда солидна.
А днес взех една прахосмукачка. Някой може ли да каже от къде можем да се снабдяваме с торбички?
Виж в инструкцията при гаранционните условия кой е дистрибутора. Ако е Grizzly сервиза е някъде на Стар лозенски път. Обаждах се преди време за консумативи на голямата и имаха, но все нямам време да ги посетя. Ако е Kopernass, сервиза им е Bushona, някъде в центъра, на Екзарх Йосиф, май беше. Сега се ровнах- Grizzly e. Дават някакъв тел. 00800 11 49 20. Опитай!
Благодаря ти, mitko64. По някакво стечение на обстоятелствата местоработата ми е съвсем близо до тоя сервиз. Не, че го знам, но ще го намеря. По тази "улица" минавам всеки делничен ден. Слагам кавички, щото има асвалт само до средата-(200-300 м). Другата част е черен път- камъняк и кал...
potrebitel123 - помощник
http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID ... itle=Помпа за източване на масло UOP 12 A1]

Днеска си взех тази вакуум помпичка за масло и гориво мн. добра, изцока маслото от двигателя за 7-8 мин. без да загрее даже =D> После, отворих за всеки случай пробката на картера за всеки случай и за 10мин. капнаха само 3 капки и половина много добре го е изсмукало значи! :prayer:
ESPACE - майстор
И къде се предлага тази помпа?
profesionalist_wood - майстор
Навремето имахме такава същата ръчна помпичка за Варшавата, много са добри,ставаше и за масло и за бензин,ама проблема беше,че оставаше малко масло в двигателя,но не е проблем. Купувана е през 1977г помпичката. По добре е да я направя на ток онази от горния линк,защото не е за предпочитане да се включва в акумулатора
juvesan - специалист
а как точно се гарантира, че тази тръбичка на помпата стига до дъното и не се подгъва например... питам, защото аз често изсмуквам масло от тенекии за разни машини, и като ползвам гъвкави маркучи малко да се закриви в тенекията и маслото остава... ползвам вакум , ама това е подробност мисля...
Valkooooo - специалист
dadko написа:
Stefan_62 написа:
profesionalist_wood написа:
Според мен е по добра първата за 70 лв, ама нямам идея дали е същата височина на тая която ще пускат на 20-ти ? :?
Ами на "dadko" пише, че е 341см.,
а на тази ако секции те и са по 90см., както казва "nikolson" излиза, че е 360см., почти еднакви са на височина.

Не е 360 см, а 346 см. Вижда се, че са оразмерили дължината на стълбата в разпънато положение, а не височината, до която е опряна. (както са оразмерили р-р 2,3м.)
5 см. е разликата... Не двахсетина.
Колеги , по отношение на стълбата и цената й - преди време се интересувах и такава като тази в Лидл , на промоция в Практикер съм я виждал за 120-130 лв. Тази която е показал колегата един два поста по нагоре винаги си е била от 250 лв нагоре . В офиса имаме две такива - словенски са . Колко ремонти и по обекти сме ги возили само те си знаят - вече са на около 7 години.
bulhomes2 - майстор
juvesan написа:
а как точно се гарантира, че тази тръбичка на помпата стига до дъното и не се подгъва например... питам, защото аз често изсмуквам масло от тенекии за разни машини, и като ползвам гъвкави маркучи малко да се закриви в тенекията и маслото остава... ползвам вакум , ама това е подробност мисля...
Ми ако та а стра, че ш загъне маркуча - земаш 50 см медна тръбичка фи 6 и надеваш маркуча не нея ("ньой" е баш по северозападному). Секи газаджия или климатикаджия ще ти префърли сопствноста срещу левче. Ареса ми машинката, ма така и не разбра коги и колко пари ша а.
Последна промяна от bulhomes2 на пон фев 17, 2014 8:12 pm, променено общо 1 път.
stiv1961 - майстор
Такава помпичка купуват хора, които не знаят къде е пробката на картера :-D
potrebitel123 - помощник
juvesan написа:
Във всички лидл от днес не знам защо ги няма по брошурите и в сайта!? А трабата е доста твърда и дебелостенна чувства се как опира в дъното на картера, като текне маслото омеква малко но се чувства, като стигне дъното на картера без проблем!
stiv1961 - майстор
potrebitel123 написа:
Във всички лидл от днес не знам защо ги няма по брошурите и в сайта
Ти да не ги обиколи всичките :-D , днес бях в единия в Зарата и не видях такова чудо на техниката :-D

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: