Какъв е тоя уред? Да не е с втулки? Иначе как ще блокира капсулован съчмен лагер? Те тогава в магазините дето продават лагери ще трябва да си ги вадят от опаковките и да си ги "раздвижват".
Нещо са те метнали в магазина.

stiv1961 написа:Е, прахосмукачка ползвана седем месеца да и тръгнат лагеритеИ мен това ме озадачава, но знае ли човек?!?! Иначе много добре си работеше преди това. Т.е. едва ли ще е от неизползване - щеше да завие още в началото. Сетих се, че и при изключване продължителността на звукът се промени - едно такова по бучащо и бавно изчезва. Сега от всичко разбирам, че не ми остава друго освен да пробвам с WD40. Иначе тя в момента си е сглобена, но както казах, разглобяването е много лесно и не ми пречи да го правя по-честоИ без това я е разглобил нищо не пречи да пробва.
fox_vt написа:И да спомена -всеки уред със такъв високооборотен двигател при клатене в посока радиално на вала си променя звука даже и да е изправен,заради инерционните натоварвания.Да бе, променя ама друг път. И твоята прахосмукачка нещо не е в ред ако си променя оборотите заради тези чудовищни "инерционни натоварвания".
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: