Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
infomar
Изображение

Не мога да схвана във вторият план тези 200 минути за какво са - за разговори към останалите мобилни мрежи ли, след като всичко останало е безплатно? Оказва се, че всички абонати на Мтел ти стават семейство и приятели?

Няма как да няма уловка?
bulhomes2 - майстор
"Цената 0 ст./мин. към Мтел и национални фиксирани мрежи е валидна след изчерпване на включените в месечната такса национални минути. Цената не е валидна към номера от диапазон 0700"
Аз го разбирам, че както и да говориш първо ти изяжда тия 200 минути. Тоест да речем говорил си 300 минути. 200 от тях са ти безплатни. В следващите 100, ако имаш към други мобилни мрежи (Виваком и Глобул) си ги плащаш.
Последна промяна от bulhomes2 на вт фев 18, 2014 8:28 am, променено общо 2 пъти.
infomar
bulhomes2 написа:
"Цената 0 ст./мин. към Мтел и национални фиксирани мрежи е валидна след изчерпване на включените в месечната такса национални минути. Цената не е валидна към номера от диапазон 0700"
Аз го разбирам, че както и да говориш първо ти изяжда тия 200 минути. Тоест да речем говорил си 300 минути. 200 от тях са ти безплатни. В следващите 100, ако имаш към други мобилни мрежи (Виваком и Глобул) си ги плащаш.
И аз така си мисля, но не виждам дадена цена към другите мобилни оператори след навъртането на 200 минути.... :sad: Затова не разбирам - рекламата ли е подвеждаща, или аз не схващам нещо към точно този тарифен план :?: Би били нормално да напишат.... цена към други мобилни оператори след 200 минути е = ....
Не се дава цена към други "мобилни оператори" а само към други "фиксирани мрежи" или вече не се прави такава разлика?
LazarGanev - "Велик майстор"
Нищо добро не може да се очаква от този оператор. Там се разчита основно на факта, че са обхванали голям процент от фирмите и смучат яко от тях. Доскоро за да смениш оператор трябваше да си смениш номера, пък смяната на фирмени телефони е равносилно на загуба на част от бизнеса. Сега вече може да сменяш оператор, запазвайки номера, но за много фирми пак не е изгодно, понеже голяма част от партньорите са пак при този оператор. И така се получава една феодална зависимост, от която е трудно да се откопчиш. Но полека-лека пазарът се разчупва и от мастодонта ще остане скелет :wink:
Gadnyara - специалист
0.34лв към други оператори след изчерпване на включените....
Вижте в "условия".
Коректно изложено или не, информацията е на един клик място (на въпросителния знак). В сайта им.
VLADO66 - майстор
Цената за другите мрежи я има:
Цена на минута към други мобилни мрежи в страната след изчерпване на включените в месечната такса на тарифния план национални минути - 0.34 лв.
Въпроса е да се прецени потреблението към кои оператори е защото 200 минути бързо свършват.
bulhomes2 - майстор
Да - така е. Сега говорих с тях. Пропуснали са да запишат на по-видно място, че след изчерпване на включените минути, цената на минута разговор към другите мобилни мрежи е 34 стотинки.
VLADO66 - майстор
bulhomes2 написа:
Да - така е. Сега говорих с тях. Пропуснали са да запишат на по-видно място, че след изчерпване на включените минути, цената на минута разговор към другите мобилни мрежи е 34 стотинки.
Което е тесла :wink:
infomar
Не съм до видял, че липсва и "Цена на SMS към всички мрежи в страната" - което би означавало, че няма "SMS", или цената може да е левче :?:
Погледнато не е лошо, ако говориш само в група на Мтел...... и не ползваш други мобилни оператори.
bulhomes2 - майстор
Не е си лошо изобщо. Досега бях с 2000 минути към Мтел и 200 смс-а за 25 лв. Като мина на тоя ще ми избягат смс-ите, ама пък таксата пада с 10 лв. За 1 година я съм написал 3 смс-а, я не. Тъй че с тия 10 лв икономия все ще успея да си платя СМС-ите, ако ми дотрябват. За всеки си е различно и затова има толкова видове планове и оператори...

Между другото вчера го били пуснали. infomar, кога успя...

Тема "Има ли уловка в този тарифен план?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: