Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
infomar
bulhomes2 написа:

Между другото вчера го били пуснали. infomar, кога успя...
Вчера ходих да плащам таксата, че се опитаха да ме зарибят.... та се ослушвам...
VLADO66 - майстор
infomar написа:
bulhomes2 написа:

Между другото вчера го били пуснали. infomar, кога успя...
Вчера ходих да плащам таксата, че се опитаха да ме зарибят.... та се ослушвам...
Едно време като избирах план на жената събрах фактири от 4-5 месеца и направих статистика към кои оператори говори и по това избрах план.И до сега/вече 5-6г./ се побира във включените минути и плаща само месечна такса.
nikolson - майстор
Това с първите 200 мин. е точно така. Колкото до въпросния операто, не знам защо толкова роптаете срещу него. Не е нито по-лош, нито по-добър от останалите. Поне в общите условия. В индивидуалните договори, няма такъв, предложил ми по-добри от техните. БТК въртяха, сукаха две години, е не успяха. А стационарните ни са към тях. Аз се надявам норвежците да натиснат малко пазара, че лятото ще преподписвам с моя, та да имам поле за натиск.
Другото, което съм забелязал, покритието на Цитрон е най-добро. При другите има доста места с лошо покритие.
8180 - майстор
Не го четох подробно, но никой не спомена, това което основно рекламират - ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА НЕИЗПОЛЗВАНИТЕ ВКЛЮЧЕНИ МИНУТИ в следващия месец, в размер до началните (200 примерно). Това май е уникално на пазара.
infomar написа:
Оказва се, че всички абонати на Мтел ти стават семейство и приятели?
Това не баш така. В др. планове "Семейството...." НЕ КЛЬОПА он общите минути.
Не е лоша офертата - всеки си преценява или смята като Владо.
И аз е вписвам моя, като махна паркирането.

П.П. Доколкото знам вече МОЖЕ да се преподпише и преди срока, ако не минаваш на по-ниска тарифа. Старите простотии със срочните отпаднаха (поне в някаква степен).
nikolson - майстор
8180 написа:

П.П. Доколкото знам вече МОЖЕ да се преподпише и преди срока, ако не минаваш на по-ниска тарифа.
Учудвам се, че това е нововъведение. Това съм го правил винаги, когато са излизали по-изгодни планове. Всъщност, от оператора се обаждат. А срокът на договора не се подновява, а остава срока по стария договор. Само "мигрираме" към друг тарифен план.
8180 - майстор
nikolson написа:
Учудвам се, че това е нововъведение.
Не - не съм казал "нововъведение" - някой писа, че ще чака да му изтече договора - да подсетя само. :)
infomar
8180 написа:
Не го четох подробно, но никой не спомена, това което основно рекламират - ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА НЕИЗПОЛЗВАНИТЕ ВКЛЮЧЕНИ МИНУТИ в следващия месец, в размер до началните (200 примерно). Това май е уникално на пазара.
infomar написа:
Оказва се, че всички абонати на Мтел ти стават семейство и приятели?
Това не баш така. В др. планове "Семейството...." НЕ КЛЬОПА он общите минути.
Не е лоша офертата - всеки си преценява или смята като Владо.
И аз е вписвам моя, като махна паркирането.

П.П. Доколкото знам вече МОЖЕ да се преподпише и преди срока, ако не минаваш на по-ниска тарифа. Старите простотии със срочните отпаднаха (поне в някаква степен).
Доколкото знам, досега номерата на "семейство и приятели" трябваше да бъдат пак към МТел, въпреки, че не взимат от общите минути, но сега нали се получава, че дори и извън тези 200 минути всички разговори към МТел са безплатни.... та дали в тези 200 или без тях... всичко с МТел го дават да е безплатно - т.е е приравнено на С+Пр но оказва влияние само на минути към мобилен Виваком. Излиза, че разговорите към всичко в страната е безплатно с изключение на мобилни минути в тези 200 за Виваком /стационарните на Виваком също са безплатни въобще... :partyman:
Нищо не споменават за международните.... може там да е прецакването :butthead:
fbr - майстор
Само не ми ясно как влизате в тези филми със номера на този оператор, оня оператор, семейства, приятели, все трябва да се чудя, кой към кой оператор, колко и как да разговарям с него. Вземам си пакет с еднаква цена към всички и с достатъчно обем и не му мисля на кого и как да въртя.
infomar
fbr написа:
Само не ми ясно как влизате в тези филми със номера на този оператор, оня оператор, семейства, приятели, все трябва да се чудя, кой към кой оператор, колко и как да разговарям с него. Вземам си пакет с еднаква цена към всички и с достатъчно обем и не му мисля на кого и как да въртя.
Така е, плащаш 200 лв. и не му мислиш.....
fbr - майстор
Искаш ли да ти посоча 1000 минути към всички мрежи за 15 лева.

Тема "Има ли уловка в този тарифен план?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: