Мечтата на всяка домакиня
MarSim - напреднал
Здравейте знаещи и можещи!
Имам 2 въпроса - някой има ли информация за аспиратори Гери http://www.gerry-asp.com/. Цените им са доста прилични, а и като дизайн не са зле. Трябва ми 90 см. аспиратор и марковите са ми доста солени. И вторият ми въпрос - на каква височина над печката трябва да се постави аспиратора? Виждала съм най-различни варианти - от 60 до 100 см, но не знам кое би било най-ефективно.
Много благодаря на всички отзовали се!
Последна промяна от MarSim на пон фев 18, 2008 4:40 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
MarSim написа:
Здравейте знаещи и можещи!
Имам 2 въпроса - някой има ли информация за аспиратори Гери http://www.gerry-asp.com/. Цените им са доста прилични, а и като дизайн не са зле. Трябва ми 90 см. аспиратор и марковите са ми доста солени. И вторият ми въпрос - на каква височина над печката трябва да се постави аспиратора? Виждала съм най-различни варианти - от 60 до 100 см, на не знам кое би било най-ефективно.
Много благодаря на всички отзовали се!
Височината на монтаж зависи от преобладаващият ръст на кухненските юзъри, умножено по коефициент аспириране на конкретния модел.
shadowman - майстор
Взимане даване с тези аспиратори не съм имал. Виочината е описана в книжка която върви с аспиратора.
MarSim - напреднал
Благодаря ви за отговорите. Аз видях, че навсякъде пише min и max височина на монтиране, но все пак исках да се посъветвам дали от практиката се е доказала някаква оптимална за най-добро поемане на изпарения и миризми при готвене. Висока съм 170 (ако това наистина има основно значение) :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
MarSim написа:
Благодаря ви за отговорите. Аз видях, че навсякъде пише min и max височина на монтиране, но все пак исках да се посъветвам дали от практиката се е доказала някаква оптимална за най-добро поемане на изпарения и миризми при готвене. Висока съм 170 (ако това наистина има основно значение) :?
Min-max от упътването е според мощността на конкретния аспиратор. А къде ще го монтираш в този min-max диапазон е според твоята височина (дали и къде ще си удряш главата...)

Тема "Аспиратор ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: