fbr написа:Искаш ли да ти посоча 1000 минути към всички мрежи за 15 лева.Давай де, това е интересно - 1000м. всички фиксирани и мобилни .... за 15 лв с ДДС, не го виждам в тарифите...? Почнахте майтап да си правите

fbr написа:Искаш ли да ти посоча 1000 минути към всички мрежи за 15 лева.Давай де, това е интересно - 1000м. всички фиксирани и мобилни .... за 15 лв с ДДС, не го виждам в тарифите...? Почнахте майтап да си правите
KingLin написа:Тъкмо навреме я видях темичката че и аз искам да сменям тарифата. Кое не му е хубавото на "фасула" щото на първо четене ми изглежда добре?Нехубавото е че се отчита на минута, и нямат офиси и плащаш през ипей или банкомат, а хубавото е, че няма договор (който е само половин страничка) и може да се откажеш на другия месец. Дефакто, ако не прозвънявате кабели по телефона, този обем разговори за мен са предостатъчни.
fbr написа:Е нали го посочиха хората, защо да повтарям.http://www.bob.bg/terms-conditions.phpKingLin написа:Тъкмо навреме я видях темичката че и аз искам да сменям тарифата. Кое не му е хубавото на "фасула" щото на първо четене ми изглежда добре?
Нехубавото е че се отчита на минута, и нямат офиси и плащаш през ипей или банкомат, а хубавото е, че няма договор (който е само половин страничка) и може да се откажеш на другия месец. Дефакто, ако не прозвънявате кабели по телефона, този обем разговори за мен са предостатъчни.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: