Software и Hardware за GSM и мобилни у-ва
infomar
fbr написа:
Искаш ли да ти посоча 1000 минути към всички мрежи за 15 лева.
Давай де, това е интересно - 1000м. всички фиксирани и мобилни .... за 15 лв с ДДС, не го виждам в тарифите...? Почнахте майтап да си правите :rock:
8180 - майстор
Съжалявам, че май "разлаях кучетата".
Да бе, fbr - сигурно си прав.
Кажи твоя вариант? Помогни да намерим "на баницата мекото". Нали уж затова сме тук.
Аз, откак се помня мобилен съм на М-тел. Много (основно групово) мигираха към други и сега ходят с по 2-3 телефона/карти (съчетание м/у нова и стара изгода) - също вариант и избор, ама аз ходя с един. Проблемът ми е с мигриралите (вж. Владо) и М-тел го решава периодично.
Интернет през телефон не ползвам, СМС - рядко или през сайта по празници.
Целият съм в слух с надежда за по-добро/изгодно.

П.П. Изпреварил си ме - Искам да посочиш.
VLADO66 - майстор
http://www.bob.bg/bob-tariffs/arhive/.php тези планове ги пускат периодично.Сина съм го абонирал за супербоб.За нет не стават.
stiv1961 - майстор
Сигурно пише за ,,супер фасул"- 500 минути към всички мобилни оператори, 500 минути към фиксирани мрежи и 500 смс към всички :)
Владо ме е изпреварил :)
KingLin - майстор
Тъкмо навреме я видях темичката че и аз искам да сменям тарифата. Кое не му е хубавото на "фасула" щото на първо четене ми изглежда добре?
VLADO66 - майстор
KingLin написа:
Тъкмо навреме я видях темичката че и аз искам да сменям тарифата. Кое не му е хубавото на "фасула" щото на първо четене ми изглежда добре?
Убавия фасул са го скрили :) Сега е останал по дребния.Супербоб надали пак ще пуснат-минавката беше голяма :cool:
stiv1961 - майстор
VLADO66 написа:
Убавия фасул са го скрили :) Сега е останал по дребния.Супербоб надали пак ще пуснат-минавката беше голяма :cool:
Аааа, пускат от време на време особено преди велики празници :) То не беше супер, екстра, сега за Великден може да пуснат и турбо :-D
didoni_ - специалист
fbr написа:
Искаш ли да ти посоча 1000 минути към всички мрежи за 15 лева.
Ще посочиш ли такъв тарифен план,за който не съм чувал още или само чешеш клавиатурата :lol:
fbr - майстор
Е нали го посочиха хората, защо да повтарям.
KingLin написа:
Нехубавото е че се отчита на минута, и нямат офиси и плащаш през ипей или банкомат, а хубавото е, че няма договор (който е само половин страничка) и може да се откажеш на другия месец. Дефакто, ако не прозвънявате кабели по телефона, този обем разговори за мен са предостатъчни.
infomar
fbr написа:
Е нали го посочиха хората, защо да повтарям.
KingLin написа:

Нехубавото е че се отчита на минута, и нямат офиси и плащаш през ипей или банкомат, а хубавото е, че няма договор (който е само половин страничка) и може да се откажеш на другия месец. Дефакто, ако не прозвънявате кабели по телефона, този обем разговори за мен са предостатъчни.
http://www.bob.bg/terms-conditions.php

Изображение

Я да видим сега - 47 страници общи условия за ползване..... за другото да не ти споменавам....
Практически сключваш договор с МОБИЛТЕЛ :?:

http://media.mtel.bg/private/pdf/legal/ ... -Final.pdf

Тема "Има ли уловка в този тарифен план?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: