Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
nasko1 - специалист
Здравейте! Преди да започна великата обиколка по складовете някой ако знае къде го продават тия профили за растерен таван цвят хром /огледален или инокс/ не знам как точно го водят. Дори не знам къде се намират големите складове. Ще съм много благодарен ако ми помогнете, да ми спестите доста км. из Бургас
stiv1961 - майстор
Може да провериш в ,,Нитера"- имат сайт.
KnauFer - специалист
Правил съм таван с този профил и огледала,преди 8-9г. Но от кой склад ги взех,вече не помня ..
Има магазин за растер в Бургас-може да имат ,такъв .. ;)
resistbody - майстор
Моите профили ги облепих с фолио "Дран метал" а плоскостите ми са от ГК със фолио бял гланц, излезе доста евтино ;)
nasko1 - специалист
resistbody написа:
Моите профили ги облепих с фолио "Дран метал" а плоскостите ми са от ГК със фолио бял гланц, излезе доста евтино ;)
Да и аз мисля, ако не намеря това което търся да видя какви фолиа има в Бриколаж, там поне избора е голям, мисля че имаше някаква имитация на хром
resistbody - майстор
nasko1 написа:
Да и аз мисля, ако не намеря това което търся да видя какви фолиа има в Бриколаж, там поне избора е голям, мисля че имаше някаква имитация на хром
Аз го вземах от "Домко" - драния метал, най-тясната ролка мисля беше 50см но на мен ми трябваше дължина, после си го разделих на ленти по 7см мисля, вече не помня и с малко помощ облепих профилите.. имат и чист хром, но не съм му обръщал внимание. Другото съм го взимал от микроасу, имат офис в Бургас (проверявал съм го заради приятел) но не помня дали имаха хром или метал... това е сайта ако ти се рови http://microasu.com/
Най-лесно е с готови профили, но на мен ми трябваха няколко метра и затова избрах този вариант.
N.Georgiev - специалист
Провери в Лагуна лукс там мисля , че имат , а ако нямат могат да ти доставят .
nasko1 - специалист
Благодаря Ви за насоките, и в Нитера и в Лагуналукс ги има но ми казаха космически цени от 5лв. л.м. , бях ги гледал в интернет магазина на Баумаркет, там цените бяха доста по поносими, но нямат склад в Бургас и ми отказаха доставка чрез куриер. И следователно минавам на вариант с фолио, ще се ходи до Домко да видя какво имат. Имам малко нестандартна идея за тавана ми в коридора, като го завърша ще го споделя
N.Georgiev - специалист
Огледала ли ще слагаш ?
KnauFer - специалист
Намерих снимката с огледалния таван :)

Прикачен файл

weso.jpg
weso.jpg (46.46 KиБ) Видяна 3236 пъти

Тема "Профили за растерен таван ХРОМ, къде в Бургас ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: