• 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 121
Съвети за начинаещи готвачи.
Tisho - специалист
Благодаря за отговорите,не мисля да го изкисвам,а направо от саламурата и в подправките.
Jawata - напреднал
Вдигнаха се температурите и реших да прибера прането от простора :-D
Прикачен файл:
10022014075.jpg конско мезе
Прикачен файл:
09022014073.jpg свинско сушено
мезетата станаха супер, но за сметка на тях виното свърши :drinkers:
ще ги мъча с бириЧка
stiv1961 - майстор
Jawata написа:
мезетата станаха супер, но за сметка на тях виното свърши :drinkers:
ще ги мъча с бириЧка
И мойто свърши :sad: има няма 10-тина литра. Ами то с тия температури май е време за бира :partyman:
КИМИ - специалист
Догодина живот и здраве ще правя двойно повече вино, че е излагация до Зарезан едва да изкара, както и тройно повече сланинка- сегашната я догодих, но и тя свърши. :rock:


stiv1961,
пробва ли дали става добра пушена сланинка
със системата ти за студен пушек там с вентилатора?
Илчо Илиев - майстор
Еее, това е истински мъж...
По нашия край има една приказка....една жена до Велик ден ако не изпреде вълната и един мъж не си изпие виното до зарезан, то те не са стока....
Аз съм направо на никъде....и повечето вино ми седи и мезетата,а за ракията....да не говорим, просто няма с кого да си правим компания,а аз сам нещо не ми се пие...
Обаче, за в петък , да не се каним, ще направим зарезан по всички правила и се надявам малко да ми помогнат приятелите с тия вина и ракии...
:partyman:
Stefan_62 - майстор
stiv1961 написа:
И мойто свърши :sad: има няма 10-тина литра. Ами то с тия температури май е време за бира :partyman:
Ами правите по 200л.-300л. и искате да ви стигне до Зарезан :lol: , я направете 1000л. и ще имате и до ново /лятото на биричка/ :lol: :partyman: Аз все още имам към 200л. :sad: ама до кога :?
Stefan_62 - майстор
Някой не е ли измислил някое ново мезе :? , че зацикли нещо темата, а и мезелиците са на привършване :lol:
dundi - специалист
Още си висят, днес ще ги валирам пак, да видим какво ще се получи.

Прикачен файл

Конски наденици.JPG
stiv1961 - майстор
КИМИ написа:
stiv1961, пробва ли дали става добра пушена сланинка
със системата ти за студен пушек там с вентилатора?
Почнах студено опушване и завърших с топло :-D
viewtopic.php?f=28&t=13798&start=300
teon - специалист
...що така, къде е грешката :?:
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 121

Тема "Домашен майсторлък - месна диета :-D" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: