Нека намерим най-тънките цени.
Stefan_62 - майстор
dadko написа:
Тази от 139лв. на 5.20м
Ами офертата е добра за тази височина /който търси от София или където има магазин на "bauhaus" може да си вземе/, но аз не мога да се възползвам :-D , ще заложа на Лидълската.
dadko - майстор
Bauhaus има само един магазин в Б-я- този в София
Stefan_62 - майстор
dadko написа:
Bauhaus има само един магазин в Б-я- този в София
Може не знаех :lol:
mitko64 - майстор
Със стълба като лидълската, само че от Aldi, съм работил и много ме кефи. Предимно я ползвах като скеле с една стара врата отгоре. Има място и за кофите и за мазаческия инструментариум. С нея мазах една баня и редих плочките по високите редове. Имаше обхват около 2 м. с едно преместване. Отделил съм някой лев, но имам по- належащи приоритети и ще я пропусна. Дано не е само като гаровата им количка правена с краката.
talaz1 - помощник
Интересно ето я същата помичка за масло 1:1 с Лидълската и същите параметри

http://www.conrad-electronic.co.uk/ce/e ... e-Pump-12V

Само дето твърдят, че дърпа двойно по-бързо студено масло, а загряло даже с 3л/мин а цената е х 3
vlax - майстор
Здравейте
Някой да си е купувал и ползувал от гаечните ключове powerfix, които утре са на промоция.Какво е мнението като качество,че с търсачката не излязоха много мнения?
dundi - специалист
Здравей. Преди бяха пуснали комплект лули и отзивите бяха добри като за тая цена. Предполагам че качеството ще е същото и на ключовете.
stan73 - майстор
Бях си купил преди от там едни гаечни ключове, бяха индииски. Доволен съм от тях. Но пък скоро си бях купил електричарски отвертки - не ми харесват, меки са. PH2, при завиване на 4 броя болтчета за закрепване на компютърно захранване (които не са нищо особено) и леко се деформира, мисля да им ги върна (иначе на вид са ги докарали...).
mitko64 - майстор
Да, лулите бяха индийски, на OWM. Toгава ги купих, а имаше и ключове. Ползвам ги често, но не ми се е налагало да ги пробвам на някоя спечена гайка или болт, така че нямам впечатления колко са здрави. Иначе изглеждат добре с функционален органайзер. Днес обаче няма да имам време да взема ключовете, дано остане нещо до утре. Мисля че от една страна са стандартен ключ, а от другата звезда.
griffin - майстор
Имам ключове от предната промоция същите, не са мръднали според мене са много добри камо ли за тия пари в общи линии това е комплекта който ползвам постоянно. Стойката за дрелка спец. не ми харесва има прекалено много луфтове настрани които не успях да обера и преминах на колонна тая събира прах за зор заман може би става.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: