• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 40
Ел. инструментите. Консумативи.
Kumay - майстор
di4o79 написа:
Здравейте, майстори! Онзи ден си закупих ел. такерче Novus j-105.
Купих си и оригинални консумативи - кламери на новус Д 14 мм...
Четете инструкциите де! :lol:
Кламери тип D са по-дебели! В твоя случай такера е настроен за тип А - тънките скоби!
За да ковеш тези, които си купил, трябва да обърнеш "човката"! На нея имаш рисунка на тънки скоби, а от другата страна на дебели! Твоите не могат да минат, затова не кове!
В обратния случай кове по две скоби!
di4o79 - помощник
Благодаря, Kumay! Много ми помогна. :) По принцип чета инструкции, ама много книги има с тоя такер. Нетърпението да се пробва новата придобивка също взе връх. :lol: Не бях обърнал внимание, че може да се вади и сменя "човката".
Chefo77 - майстор
di4o79 написа:
Не бях обърнал внимание, че може да се вади и сменя "човката".
Тя така както се вади и слага, също и пада. Гледай да не я изтървеш някъде :) :)
EDI - майстор
На 105 човката е заклинена в нормално положение на магазинната пружина, не може да падне.
Chefo77 - майстор
EDI написа:
На 105 човката е заклинена в нормално положение на магазинната пружина, не може да падне.
Дали? Съвсем случайно имам такъв и съвсем случайно в неделя падна :)
EDI - майстор
А на моя 105 се заклинва и не изпада :? Чак като отвориш магазина, тогава се вади.В затворено положение не може да се вади.Сигурно ти е повреден механизма за блокиране.
Chefo77 - майстор
EDI написа:
А на моя 105 се заклинва и не изпада :? Чак като отвориш магазина, тогава се вади.В затворено положение не може да се вади.Сигурно ти е повреден механизма за блокиране.
ДА ДА ДА!!! Като извадиш магазина пада! Извинявам се, не се доуточних, но мисълта ми беше, че не е на винтове или с отделна закопчалка, а може да падне докато се зарежда!
EDI - майстор
Това да. :lol: разбрахме се. :partyman:
anabolicbeast - специалист
Днес се сдобих с такерът на BOSCH HT 14 от МЕТРО на промоция, та въпросът ми е с какви други консумативи(различни от бошовските) може да работи и възможно ли е да използвам скоби за кабели? Благодаря предварително! :partyman:
Kumay - майстор
anabolicbeast написа:
Днес се сдобих с такерът на BOSCH HT 14 от МЕТРО на промоция, та въпросът ми е с какви други консумативи(различни от бошовските) може да работи и възможно ли е да използвам скоби за кабели? Благодаря предварително! :partyman:
А на опаковката какво пише? За какви скоби става? Предполагам макс. до 14мм!? :?
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 40

Тема "Такер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: