Нека намерим най-тънките цени.
kuuuuuul - майстор
Тези стълби са много практични и удобни,от давна имам такава от Практикер но за 120лв ,често я има тази промоция и по други строит. магазини,не бързайте от Лидъл ако не сте на зор
mnn - помощник
пишман_майстор - майстор
Днес по случайност се позавъртях в един магазин за техника в нащ'то село и гледам, стойките на Спарки бяха по 80 кинта, чисто нови , без стяга . Поогледах я , екстра е ! Нищо общо , с на Лид'л-ската , в пъти по-добра и стабилна от "немските" :-D
brum - майстор
Аз пък ще гледам да налазя нещата от новия каталог - маркуча за канали и парника определено ще свършат работа :) . Обаче не разбрах - само четвъртък е промоцията за водоструйката или всички артикули за водоструйка са на промоция само в четвъртък?
Stefan_62 - майстор
brum написа:
Обаче не разбрах - само четвъртък е промоцията за водоструйката или всички артикули за водоструйка са на промоция само в четвъртък?
Както е написано на брошурата, само за четвъртък е промоцията на водоструйката, а останалите артикули са от четвъртък.
brum - майстор
Съгласих се :) . Само парника е от понеделник.
dadko - майстор
За тази оранжерийка добре са сложили размер за дължина "4м", ама колко е широка???
При размер на фолиото 2х5 метра- широчината ще е не повече от 1,2 м. Ама колко ли е? Къде ми е шарения боб?
Stefan_62 - майстор
brum написа:
Съгласих се :) . Само парника е от понеделник.
Абе парничето не изглежда лошо, но за по-малко пари /да си купиш фолио/, може да си го направиш и сам.
potrebitel123 - помощник
По препоръка от приятел си купих вчера за 30лв (от 60лв -50%) компресор за помпане на гуми на колата. Много прилична изработка, метален корпус, месингови накрайници, компактен и (относително) безшумен с практична чантичка с цип и дръжка. Харчи между 6 и 14А в зависимост от натоварването. Днес ми се наложи да помпам на колата 205/60/15" от много мека до 2,5 бара за 5 минути.

Намира се в Кауфланд. Марка Auto Praktik.
---------

П.С. Забравих да добавя - няма нищо общо с онези които са разпространени на подобна цена. Шумни, скачащи и безполезни.

Намерих ЛИНК:http://eftini.com/vazdushen-kompresor-z ... th=12_1061 Същият е.
Stefan_62 - майстор
dadko написа:
За тази оранжерийка добре са сложили размер за дължина "4м", ама колко е широка???
При размер на фолиото 2х5 метра- широчината ще е не повече от 1,2 м. Ама колко ли е? Къде ми е шарения боб?

Ами ако бяха дали и размера на пръчките, грубо можеше да се сметне, а и зависи колко ще ги забиеш в земята. Аз имам такива пръчки на 2м. и като ги забия по 20-30 см. в земята размера на тунела става грубо около 1м. широк и на около 30-40см. височина, но това е грубо сметнато не съм го мерип /просто по визуални спомени/.

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: