А във ваишя интернет магазин продължавате да обявявате ПВ 60% на Вики 130A г-н Драгозов.Не знам що за търговец сте,но аз не бих си позволил да плюя продавана от мен стока,а в същото време да надувам показателите и.На мен електрожена ми беше продаден с обявен 40% ПВ при 20 градуса,макар че в указанията на производителя е даден 45%.Търговеца който ми го продаде се занимава единствено и само със заваръчна техника и лично засича ПВ-то и го обявява според показаното,а не според твърденията.Първо заварявах колкото желая с него в магазина и тогава го платих.В този форум влязох,за да видя впечатленията и на други потребители,намерих и такива мнения,но научих и вашето.Благодаря!!! Ако бяхте по-коректен в отношението си,щяхме тези дни да направим добри сделки.Благодаря,че бяхте откровен! А между другото,с моя служител бяхме и във вашия магазин,преди да решим какво и откъде да купим.Пак казвам-магазина ви е добър,моите уважения!
Търговеца който ми го продаде се занимава единствено и само със заваръчна техника и лично засича ПВ-то и го обявява според показаното,а не според твърденията.Търговеца добре те е омотал.......