• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
Тани - модератор
Темата Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! доста се разрасна, затова бе заключена!

Редактирано на 2.3.2014
След внимателен анализ на мненията на потребителите е взето следното решение:

В тази тема ще се публикуват само предстоящите и настоящи промоции в Lidl! Коментарите относно параметрите и качеството на инструментите ще става в раздел Ел. инструменти, за да може лесно да се открива информацията за всеки инструмент и да не се налага търсене из стотици страници. Поради своя характер, информацията в тази тема няма да е актуална в момента на изтичане на промоцията, затова темата ще бъде заключвана на всяка двадесета страница, а предпоследната тема ще бъде изтривана. Затова внимателно преценявайте къде да споделяте информация, която не е с временен характер и може да бъде полезна в бъдеще. Ако ще описвате качествата на даден инструмент, по-добре е да го направите в темата в раздел Ел. инструменти за съответния инструмент, а ако няма такава тема, да я създадете. В тази тема ще се пише само и единствено за промоциите и марките на Lidl! Постове с друга тематика ще бъдат изтривани! Ако видите такива, моля ползвайте бутона Изображение , за да сигнализирате на модераторите, за което екипа ви благодари предварително!

mitko64 - майстор
Заключена, добре тогава ще дам мнение в новата. Доста се коментираше че винтовертите Parkside имали криви шпиндели, но на мене не ми беше правило впечатление до сега, поне със свредло не се усеща. Днес обаче сложих една бъркалчица да разджуркам латекс и като включих егати и кючеците. Викам да не от бъркалката и сложих едно дълго 30 см. свредло. Пак същата история.
mitko64 - майстор
Нещо ново ot германския Lidl- от 06.03 пускат фреза за канали, Parkside PMNF 1350 A1.
pavkatay - майстор
Абонирам се :) .
Vacvi - помощник
Въпрос към закупилите помпа за източване на масло UOP 12 A1, дали е перисталтическа и каква е максималната гъстота на течностите, които може да изпомпва? Идеята ми е да я ползвам за пчелен мед.
brick - специалист
Vacvi написа:
Въпрос към закупилите помпа за източване на масло UOP 12 A1, дали е перисталтическа и каква е максималната гъстота на течностите, които може да изпомпва? Идеята ми е да я ползвам за пчелен мед.
Моята я отворих - пластинчата е. Не става за хранителни продукти (контакт с метала и смазката).
menka - напреднал
От 3-ти март винтоверт PABS 14.4 A1 за 79лв.

Някой може ли да сподели мнение за модела?
niordanov - помощник
menka написа:
От 3-ти март винтоверт PABS 14.4 A1 за 79лв.
Къде го гледате това? Нещо не го намирам на lidl.bg...
itev - специалист
И аз искам да задам същият въпрос... :?
menka - напреднал
Видях го днес на постер срещу касите в магазина.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: