• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
juvesan - специалист
някой тормозил ли е тези ножици за храсти да сподели що за остриета имат и имат ли почва у нас :weedman:
mitko64 - майстор
Тези не съм ползвал(нямам жив плет), но си купих онези за клони до 4см.(с нетелескопичните дръжки), пак Florabest и са много добри, тайванско производство. Деиствително реже 4 см.(даже и сухи клони) без проблеми.
dadko - майстор
niordanov написа:
menka написа:
От 3-ти март винтоверт PABS 14.4 A1 за 79лв.
Къде го гледате това? Нещо не го намирам на lidl.bg...
Регистрирах се в сайта, пращат ми някаква брошура, ама тя е за тази седмица. От 3-ти март- нъцки.
И аз да задам същия въпрос...
Stefan_62 - майстор
Колегата е отговорил три поста преди твоя.
dadko - майстор
Еми- пропуснал съм го. То затова Тани почна новата тема- ние не четем мненията на предшната страница, даже както се вижда- три мнения назад, камо ли 100 страници назад...
ESPACE - майстор
juvesan написа:
някой тормозил ли е тези ножици за храсти да сподели що за остриета имат и имат ли почва у нас :weedman:
Аз взех едни. Според мен са супер за парите си. Миналата година купих едни също с телескопични дръжки за клони - и те са много добри. На един производител са.
Vacvi - помощник
Благодарско на brick за информацията.
juvesan - специалист
ESPACE написа:
juvesan написа:
Аз взех едни. Според мен са супер за парите си. Миналата година купих едни също с телескопични дръжки за клони - и те са много добри. На един производител са.
Благодаря. Вече и аз имам едни. Моя лигуструм още е мижав... вярвам, че няма да се изложат за толкова :lol:
resistbody - майстор
Някой знае ли дали е голяма разликата в теглото на винтовертите PABS 14.4 A1 и 10,8волтовите модели. Като гледам дори и да пуснат 10.8волтовите разликата в цената няма да е голяма, но 14,4-то има едни 5нМ отгоре. Но тежък си имам, търся нещо по лекичко :)
angel_ov - специалист
Отнесох си една бакичка лак. Миналата годинах минах дървенията по вилата до сега няма промяна в цвета въпреки атмосверните условия.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: