Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev написа:
raiks написа:
Благодаря на h.hristov57 :prayer:
:? Интересно, той h.hristov57 отговори на rosso666 :)
Така е , но отговор получих на лични .. :-D
Ще се радвам , ако и ти дадеш предложение ( залагам , че ще избереш 25 кв. Lazar Ganev :razz: )
krasen1 - специалист
@n.ganev благодаря за подаръка,слънчогледовите пелети горят без проблеми в котела.Доволен съм от котела щом се справя и с тези пелети.Сипах пелетите включих го и тръгна от първия път.Пелетите почти свършиха и котела пита за още :-D Слагам едно клипче да се види горенето им и пепелта която има.

ЦЪК
rosso666 - специалист
[quote="krasen1"]@n.ganev благодаря за подаръка,слънчогледовите пелети горят без проблеми в котела.Доволен съм от котела щом се справя и с тези пелети.Сипах пелетите включих го и тръгна от първия път.Пелетите почти свършиха и котела пита за още :-D Слагам едно клипче да се види горенето им и пепелта която има.

Колега трябва ли нещо по-специално за да се горят слъчогледови пелети???Някъде бях чел че са вредни за котлите или за горелките не можах да разбера ако имате повече информация моля споделете и аз се замислям на такива алтернативи на пелетите.
Поздрави
joro39 - специалист
Аз моята откакто я направих карам само на слънчогледови ,освен повечето пепел други проблеми засега нямям.
n.ganev - майстор
krasen1 написа:
n.ganev благодаря за подаръка,слънчогледовите пелети горят без проблеми в котела.
Моля. Радвам се, че си доволен. Тичай към маслобойната :-D
joro39 - специалист
ела да намереш в града други пелети да видиш ка ще ги полюбиш :axe:
n.ganev - майстор
Какво искаш да кажеш?
rosso666 - специалист
Тези материали имат много ниска температура на разтапяне на пепелта. Застиналата пепел автоматично вади от строя приспособените котли и печки, предназначени за дървесина или въглища
Не бива да се горят пелети от слама или слънчоглед в недобре приспособени котли.??????
plamenmaistora - специалист
И аз цяла зима горя пелети от слънчоглед иги нося от 30 километра макар че има сякакви при нас ,исъм много доволен
Е остава повече пепел но шлака няма и си гори без проблем,макар че завишиха цената пак е добре.

Пилетата се броят на есен а чувалите с пелети на пролет.
rosso666 - специалист
С каква горелка си пламене?

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: