Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
GRINGO - помощник
здр. нека някой да каже как да си направя окръжност ,че искам да направя окачен таван и в средата второ ниво да е окръжност а може и илипса да е .имали някакъв начин да стане по лесно
крум - специалист
Ползвай търсачката.
Има описани (цветно и нагледно) методи за чертане на кръг и елипса.
miroslav_kn - специалист
най лесно става като решиш колко да ти е голяма окръжноста, взимаш на половината дълго въженце, канап или там квотои да е. От едната страна връзваш пирон а от другата молив. Като този край дето е пирона няма да стягаш за да може въжето да се върти около него. Единия застава по средата и забива пирона в средата и го държи. А другия хваща другия край на въжето с молива и обикаля като начертава окръжността.
citrofen - специалист
Точно така, само конеца или там канапа да гледаш да не е от разтегливите, защото ще даде грешка.

Аз понякога използвам тел...
atos - помощник
Със UD е по лесно ..Направих си и пергел с радиус 320см.
Тани - модератор
atos написа:

Брей много дълги УД-та продават в Хисаря :-D Да дойда да си напазарувам , че тук няма!
atos - помощник
Тани написа:
atos написа:

Брей много дълги УД-та продават в Хисаря :-D Да дойда да си напазарувам , че тук няма!
Ха 25 км са голямо разстояние ..Пергела ми го направи дърводелец по поръчка , а UD ползвам за малки елементи.............
leonardo_vd - модератор
Тани написа:
atos написа:

Има и УД на 6м, но в България не съм виждал.
GRINGO - помощник
братле я сложи снимка на тази самоделка т.е. пергела който са ти направили
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
GRINGO написа:
братле я сложи снимка на тази самоделка т.е. пергела който са ти направили
Майтапиш се, нали :?:

Тема "Help" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: