Здравеите , некои ако си е пастирал сам кочинката
,може да ми даде съвет откъде да купя пасти и нова но ефтина машинка за полиране. само съм чул ,в метро имало около 30 лв . Пасти в ОМВ или в магазини за автобои , некви 3М пасти номер 3 и 4 . Гледам некакви полирмашинки на 2000 об/мин . ,не е ли много? имам и среден ъглошлаиф , да му купувам ако има само глава? Пишете-черпенето , гарантирано!
Всички имаме коли, нали ?
emil_v r
- майстор
22 мнения в "Съвет за пастиране"
Duke_BG
- специалист
Емо, писал съм го некъде в опел форума, но за теб ще го напиша пак :
машинка : около 20-30 лв
пасти 3м номер 2 (само при много захабена боя с дълбоки драскотини ) номер 3 и номер 4 ако не се лъжа твоята беше комби - около 150 гр х 8 лв = 24 лв максимум
на добре измита и подсушена кола в не много горещо време (ще е добре да я облепиш както е на онзи сайт щото като се набие там с паста мноо трудно се сваля ) започваш от най-малкия номер с мек парцал мажеш на не много голям участък размазваш хубаво и изчакваш да изсъхне , пускаш машинката и с кръгови движения започваш да разнасяш докато не остане паста , намазваш следващия участък и така докато не остане място дето не е пипано .
номер 2 и 3 се нанасят с машинката , номер 4 с мека кърпа той е на силиконова основа и е запечатващ има леко сребрист цвят .
равносметка в пари и пот : 36-54 лв 2-3 часа яко търкане + машинка за колата на приятел или за следващо пастиране
след около 6 месеца можеш да повториш само с номер 4
пастата я купих от магазин за автобои
там има и кечета за дрелка ама струваха 20 кинта - на мен ми я направиха с дрелка с намалени обороти
и гледай да не "задълбаваш" много
машинка : около 20-30 лв
пасти 3м номер 2 (само при много захабена боя с дълбоки драскотини ) номер 3 и номер 4 ако не се лъжа твоята беше комби - около 150 гр х 8 лв = 24 лв максимум
на добре измита и подсушена кола в не много горещо време (ще е добре да я облепиш както е на онзи сайт щото като се набие там с паста мноо трудно се сваля ) започваш от най-малкия номер с мек парцал мажеш на не много голям участък размазваш хубаво и изчакваш да изсъхне , пускаш машинката и с кръгови движения започваш да разнасяш докато не остане паста , намазваш следващия участък и така докато не остане място дето не е пипано .
номер 2 и 3 се нанасят с машинката , номер 4 с мека кърпа той е на силиконова основа и е запечатващ има леко сребрист цвят .
равносметка в пари и пот : 36-54 лв 2-3 часа яко търкане + машинка за колата на приятел или за следващо пастиране
след около 6 месеца можеш да повториш само с номер 4
пастата я купих от магазин за автобои
там има и кечета за дрелка ама струваха 20 кинта - на мен ми я направиха с дрелка с намалени обороти
и гледай да не "задълбаваш" много
emil_v r
- майстор
Blagodaria, и на двамата ,първо на Кибрит ако колата бе в София по- добро от неговото предл. няма , но и така пак беше доста полезно. Дуке -бг ,
за таквиз кат мен никога не е излишно да се повтаря , щот сам бил военен
- мерси , беше ми полезно .Утре е денят Х ,когато ще направя първия опит. ДА , АЗ ПИША НА КИРИЛИЦА , докога ще питаш ? Аз съм обаче против тази умираща , изкуствена азбука . Ела в отмора и шеги ,да се разберем по мъжки. С доводите които ще извадя , разговорът изобщо няма да е приятен за теб!
emil_v r
- майстор
kakво постигнах,да споделя опита. лъска се като намазана с восък ,водата стои на сферички ,преди на петна. виждат се обаче точки от ударите на камъчетата отпред.Тези опели са мн. бързи! Ще купувам още една паста -коректор ,която има цветно червило и с него се оправят микродефектите . Много лесно се минава на ръка и е абсалютно безсмисл. машинка. Позагряваш ,кат оназ блондинка дето питала друга - ти муци пушиш ли след секс? -Еее позагрявам ма чак да пуша.. 
Тема "Съвет за пастиране" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература