• 1
  • 2
Ел. инструментите. Консумативи.
и аз днес разглеждах тези настолни райдери 350 ватовата беше около 120лв имаше и 450вата за около 300лв...все още не съм си купил но натам отиват нещата... трябва ми за пробиване на тънки летвички (за пчеларски рамки)
имайки на предвид, че стойката за дрелка на спарки струва почти колкото евтиния райдер - то най-вероятно ще си купя райдерчето, но ще поумувам още някой-друг ден.... :wink:
a_nikolov - специалист
Аз имам и стойка на Raider и въпросната настолна машина.
Стойката е леко хлабава, но се побългарява и работи отлично.
Бормашината е добра. Стабилна е и става за дребни работи. Пробивал съм и метал и дърво. Идва малко разглобена и трябва сам да я сглобиш. Тоест да набиеш патронника и да качиш оперативната част на машината върху основата. С патронника не бързай. Първо трябва да поставиш предпазителя с плексигласа и после да набиваш патронника, че после фланеца на тоя плексигласов предпазител влиза трудно.
Ако става въпрос за монтаж на панти обаче, поне за мен е по лесно да го направя с фреза. Стягам вратичката на масата стягам и пробивам. Добре е да си вземеш само хубав фрезер.
Успех.
monster18 - специалист
MamaMy написа:
Имам такава стойка заедно с менгеме специално за нея. Купувана е преди демокрацията и почти не съм я ползвал. Мога да я продам. Така или иначе само седи. Оста и е леко ръждясала, но не е непоправимо. 65лв нормално ли е за двете?

ПРОДАВА ЛИ СЕ ОЩЕ
profesionalist_wood - майстор
hameleon написа:
Колега от каде си?На входа на Белово страна Пазарджик има магазин 2-ра употреба на различни видове машинки от Англия.Скоро ремонтирах една настолна бормашинка като тази на първата снимка,но произведена на острова -в много добро състояние се намира ,та ако имаш път нататък може да хвърлиш едно око,намира се отляво на входа,върху рампата.
На коя улица е? че аз оттам минавам транзит
EDI - майстор
Бе то това от преди 4 години работа :lol: .
Верно бе не видях годината :lol:
ZEDYCUS - майстор
Магазина на Белово си седи, но продава доста скъпо. Спирах и питах за цени миналата година на връщане от София, мразя магистралата и винаги от там минавам.
Пътя си е централния. :lol:
И аз мразя магистралата,пълно е с идиоти,предпочитам стария път,не е натоварен,е малко е проблем с пътищата в Пазарджик ама карай :lol:
  • 1
  • 2

Тема "Настолна Бормашина райдер?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: