prascho написа:П.П. Ако толкова държиш на врата я сложи в ъгъла на мястото на обозначения хладилник. Важно е кухненският плот да е по-голям ...Това е добро! Мерси.

prascho написа:П.П. Ако толкова държиш на врата я сложи в ъгъла на мястото на обозначения хладилник. Важно е кухненският плот да е по-голям ...Това е добро! Мерси.
StanZ написа:Аз също смятам често понеже това е свързано с професията ми ... сега може би прекалявам малко, защото трябва да ги вадя от джоба. Вярвам ти че процентно толкова ти е грубия строеж, но мисля че при мен ще е по висок.Исках само да ти кажа, че почти няма далавера от смъкването на бетона от B25 на B20. Пък нали и бетонови дневници ще правиш.... как ще се разбереш с конструктора за актовете ?
PLD написа:... ви препоръчам да не изключвате прибързано варианта с промяна по време на строителството (зут чл.154(5))...Още в началото когато и Владо предложи чл. 154 си помислих Не. Но не съм го отхвърлил още категорично. Още не съм започнал ( до няколко дни трябва да имам разрешение за строеж) и имам време да помисля. Лутам за едно и друго, колегите във форума тук помагат .. информация всякаква и разнородна. Все пак за да се възползвам от чл. 154 трябва да съм наясно какво трябва да се промени в проекта. минимални промени но с ефект. Но за човек като мен е трудно да реши. Именно за това се доверявам на проектантите.
StanZ написа:Не знам дали е добра идея, да не взема да ви подведа с нещо. Процедурата съм я минавал преди 3-4 години, ама май не беше с промяна на конструкциите. То тогава може да се мине и с екзекютиви, но при мен беше за по-голяма сграда с отделни обекти и се променяше площообразуването.
Ще Ви задам няколко върпоса за самата процедура на лично ако е удобно, да не занимавам всички тук!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: