За кое няма да ми повярваш , горелката Грейко я имам в къщи , тествам я и виждам нейните възможности , донеси каквито искаш пелети и я пробвай ти .Аз не отричам тази ретортна горелка която показваш и тя си има нейните качества предполагам и минуси .Айде да започнем с това кои са минусите на Грейко
.
filmatoplo написа:За кое няма да ми повярваш , горелката Грейко я имам в къщи , тествам я и виждам нейните възможности , донеси каквито искаш пелети и я пробвай ти .Аз не отричам тази ретортна горелка която показваш и тя си има нейните качества предполагам и минуси .Айде да започнем с това кои са минусите на ГрейкоВиж Filme,не бих искал да влизам в полемика и спор най малкото с теб.В такива случаи се сещам за един филм ,, Войната на семейство РОуз'' с Майкъл Дъглас.Предполагам се сещаш и си го гледал.И си спомняш финала.Никой няма полза от такова нещо и такъв конфликт.Преди няколко дни говорих с едно момче от ..........(не бих искал да го компрометирам)по друг повод ,но съвсем случайно стана и въпрос за горелките на Грейко.Та момчето е дистрибутор на Грейко в ...............,да продал е 5-6 ,ама повече не иска и да ги види.И имам основание да му вярвам повече на него, отколкото на теб,въпреки моите уважения към теб.Съжалявам повече не искам да водя спор и диалог за тази горелка.Просто няма смисъл..