• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
joroantonov - специалист
Преди малко взех PABS14.4 A1 - колкото и да е странно е по-лека от PABS10.8 B2 спусъка има по-добро регулиране на оборотите, въртящия момент е осезаемо по-голям. Единственото което не ми допада е по-тясната дръжка, но може би не съм и свикнал.След няколко дена ще мога да кажа и как се държи при натоварване с работа.
mi6osf - специалист
salsero написа:
PABS 14.4 A1 явно е нов модел и никой няма отзиви от него. Имате ли спомен 18 волтовия на каква цена се продаваше в магазина?
PABS 14.4 A1 - не смятам, че е нов модел. Аз имам PABS 18Li-B2, и я купих на разпродажба за 78лв. при редовна цена около 140лв.
Тази сутрин обстойно разгледах PABS 14.4 A1 и който няма друга или старата плаче за смяна, това нещо си залсужава всяка стотинка.
Има разлика между PABS 14.4 A1 и PABS 18Li-B2 но не е кой знае какво.

За комбинираната фреза PSFS 250 A1 - също разгледах на спокойствие.
Повече "-", отколкото "+"
1.Настройка на дълбочина на фрезоване/рязане - по метода "Цоко мери на око"
2.Максимална дълбочина на рязане/фрезоване - 13mm
3.Работи с фрезер....бла,бла с опашка 4.8mm
Това по-скоро..???? ...бааах и аз не знам за какво бих го ползвал.

Но понеже душа юнашка не трае за да не съм с празни ръце се сдобих с един Дигитален шублер.
Сравних меренето с друг механичен наследство от дядо ми и мога да потвърдя, че Лидл-ското китайче мери вярно.
mumar - специалист
Вече сме горди собственици на винтоверта :lol: ако знае какво го чака, сам ще се върне У магазина...
Тъкмо се чудех за фрезата и прочетох мнението на колегата :prayer:
itev - специалист
И аз отнесох един виноверт :)
В пернишкият Лидл имаше 7 бройки към 10.00.
Има е стълби в склада, тези от 149лв и се замислям, дали да не опукам още 150лв :?
Помни ли някой параметрите им?
dadko - майстор
Помни, помни. Заключената предишна тема във форума помни.
На122-ра страница
viewtopic.php?f=57&t=31089&hilit=lidl&start=2420
razli4en73 - специалист
Аз си купих дърводелския чук и наколенките,които вече пробвах и на мен са ми удобни.Зависи вече колко са здрави и колко ще издържат.А чукове имам доста,ама точно такъв нямах и за това го взех,поне изглежда здрав.
stan73 - майстор
Кой от чуковете наричаш "дърводелски" ?
Имаше универсален, ковашки и кофражистки.
Аз не издържах на ювелирната изработка на Абрахам Дитрихц и си купих и трите, а бях решил да купя само един или 2. Според мен са идеални, а дръжките на ковашкия и универсалния са от истинска Хикория (води се най-доброто дърво в света за дръжки на брадви, тесли и чукове). Релефно има щемпел ADW на главите и на трите вида чукове. Главата на кофражисткия чук е много интересна - освен стандартните функции за такъв вид чук имаше и гнездо за пирони с магнит (така се избягва основното садо/мазо удоволствие при забиването на пирони :) ).
mitko64 - майстор
Заръчах да ми ги купят и са ги взели, но до уикенда няма да мога да ги огледам. По какъв начин са заклинени- със заливка или клин? Кофражният дали тежи, горе долу по преценка дали е с дебелостенна тръба дръжката? Защото ми се е случвало с един китаец, тръгнах да вадя пирон и дръжката се смачка, та я изрязах и набих плътна стоманена пръчка. И още нещо новият винтоверт(14,4V) с каква марка патронник е?
Chefo77 - майстор
С риск направо да ме оплюете за офтопика - не виждам с какво тези чукове превъзхождат останалите подобни, които се продават по магазините ни. Кофражисткият го има във вариант на ТопМастер, които на тази марка изобщо не са лоши - имам тъкмо 3. А откакто щях да отнеса на колегата тиквата с един половин килограмов чук, не искам да виждам друго, освен метална дръжка - заварена/залепена и занитена.
mitko64 - майстор
Не знам дали превъзхождат тези на Топ Мастер, но в Германия мачелата я гледах същата под брaнд Meister Craft за 12 Eu, а кълвача за 15Еu.Вносител е същата фирма като на лидълските. Като ги взема ще ги пробвам и ще дам отзиви. Най ме интересува дали са уцелили термообработката- да не се сплескват или да не хвърчат осколки, ако са презакалени.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: