• 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 78
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
hidrazin - майстор
estorm написа:
ЛамБи ?? Това пък какво е ? И драйвърите са без пари да- сравнено с цените у нас :lol:
Да, без пари са. Ако работят. И ако някой не ги гърми като ги включва обратно. :lol:
Пък като не знаеш какво е ламба защо се занимаваш с неща от които не разбираш нищо? :x
:partyman:
estorm - специалист
Ти пък къф ти е проблема. То ако всички правят това което разбират я помисли дали прогреса нямаше да е на кучето в г''за :lol:
Това е форум за взаимопомощ, нали? Или помагаш или си трайкаш. Приказките колко си тъп, че не разбираш- в къщи! Не сме и на кръчма да си говориме на 'ти'. Голяма работа, че съм бил пуснал нещо наопаки -да не е ядрена установка. И драйверите си работят един не съм изгорил какво толкоз си се загрижил. Хайде повечко уважение, а?
hidrazin - майстор
estorm написа:
Ти пък къф ти е проблема. То ако всички правят това което разбират я помисли дали прогреса нямаше да е на кучето в г''за :lol:
Това е форум за взаимопомощ, нали? ...
То като гледам какъв прогрес си заформил... И много грешно виждане за прогреса. То затова и нищо у нас не върви. Всеки се занимава с това, от което нищо не разбира. Може да помогнеш на някой който има поне основата. На тоя дето и двете му са отзад - не.
И каква още помощ искаш? Намерих ти грешките, платката ти постнал, обясниха ти защо не става с LM... Сега какво? някой да дойде да те държи за ръцете ли?
Като не разбираш си трайкаш и се радваш ако някой ти отговоери на въпросите. Защото като ти гледам постовете, май само питаш. Никой и с нищо не ти е длъжен!
Та преди да ми пращаш приказките в къщи, си задай въпроса ти с какво и на кого си помогнал в този форум.
2v6 - майстор
Нова ламба:
Прикачен файл:
DSC_0005_.JPG
DSC_0005_.JPG (26.11 KиБ) Видяна 1726 пъти
Без стъклото:
Прикачен файл:
DSC_0006_.JPG
DSC_0006_.JPG (29.12 KиБ) Видяна 1726 пъти
Без фасонга с 12 диода 5050:
Прикачен файл:
DSC_0007_.JPG
DSC_0007_.JPG (29.16 KиБ) Видяна 1726 пъти
48 диода 5050:
Прикачен файл:
DSC_0008_.JPG
DSC_0008_.JPG (34.36 KиБ) Видяна 1726 пъти
С кабелите:
Прикачен файл:
DSC_0009_.JPG
DSC_0009_.JPG (33.55 KиБ) Видяна 1726 пъти
2v6 - майстор
Монтирана на тавана:
Прикачен файл:
DSC_0010_.JPG
DSC_0010_.JPG (23.2 KиБ) Видяна 1724 пъти
Свети без стъкло:
Прикачен файл:
DSC_0011_.JPG
DSC_0011_.JPG (21.25 KиБ) Видяна 1724 пъти
Със стъкло:
Прикачен файл:
DSC_0012_.JPG
DSC_0012_.JPG (14.98 KиБ) Видяна 1724 пъти
fox_vt - майстор
2v6 а захранването къде го натика :?
Lisko - майстор
Прекрасна идея!
Ако тавана е окачен, може над него да е скрил захранването ?
На око тия 48 х 5050 с колко ватова жичка би ги сравнил ?

от каквото намирам по нета един диод ти дава 18 лумена, 48*18=864, което идва по-силно от 60 ватова ламба с жичка.
estorm - специалист
Хидразине -не пиши такива глупости, че разваляш добрия тон на форума. Аз съм благодарен на всеки за помоща оказана ми във връзка със въпросите. Но поучаванията, заяжданията и обидните коментари не говорят добре за интелекта. Сега на въпроса ти с какво съм бил помогнал на някого и защо само съм питал ще ти отговоря така. Работя в сферата на туризма. Останалото което правя ми е хоби. Желая да науча нови неща. С удоволствие бих консултирал всеки, но все пак тук е форум ' направи сам' и разбира се не се очаква да имам голям дял в помоща поради сферата в която съм компетентен. Сега виждам, че си позволяваш обидни изказвания и търсиш кавга. Пич 'Главата ме заболява като се опитвам да мисля на твоето ниво'
Моля съфорумците да ме извинят за спама.
hidrazin - майстор
estorm написа:
... Ти пък къф ти е проблема...Или помагаш или си трайкаш. Приказките колко си тъп, че не разбираш- в къщи! ...
Мдаа... Ниво на мислене и на изказване. И какво невярно съм казал след като ти сам казваш че нищо не разбираш?
Тези цитираните неща ще ги казваш на мама и на тати. Съжалявам че въобще съм си губил времето да ри отговарям и помагам на въпросите.
Май ще помоля някой да разчисти темата от глупостите. Успех с ламбите!
edemy2001 - специалист
estorm написа:
Edemy точно драйверите ме бъркат със все още високата си цена у нас. Защото не ми трябват 1_2 а десетки...
Като си изясниш какви и колко на брой ти трябват ми пусни на ЛС запитване за цена и срокове. Не мога да обещая кой-знае какво, но ще се опитам като за съфорумец...
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 78

Тема "Направи сам LED осветление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: