• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
SEV - специалист
profesionalist_wood написа:
Абе търся по пазарите и никъде ги няма :? Имало и книги с тираж по 50 броя на български и били ненамираеми. #-o
Аз имам книгата за 3Д макс плюс диск с видеоуроци.Ако беше от Варна или от околията можеше да се измисли нещо за цветно сканиране и отпечатване.Щеше да ти излезе много по-евтино отколкото струва книгата.Ако се сетиш нещо,казвай да помагаме.
profesionalist_wood - майстор
Намерих книгите,приятелка от Варна ще ми изпрати книга за 3Дмакс.
Сега ще гледам да се запиша на някакви курсове
vanyata - напреднал
Била съм на курс по 3dsmax, според мен те ти дават само най-основните познания, оттам нататък аз разчитам главно на нета, има толкова много клипчета, някак да гледам от книга ми се струва много тромаво.
ribnikolaevi - майстор
vanyata написа:
Била съм на курс по 3dsmax, според мен те ти дават само най-основните познания, оттам нататък аз разчитам главно на нета, има толкова много клипчета, някак да гледам от книга ми се струва много тромаво.
Тъй като работя доста с компютър (с някои програми се имам за спец), ще кажа че зависи от целите, които иска да постигне. Ако иска да е много добър си трябва и четене в даден момент. След като се запознае базово с програмата, да знае какво може да върши и освовни техники с нея (от курс, примерно), може да последва клипчета, подходяща книга и т.н.
Но като стане на средно ниво вече остава само помощта от програмата, книги и специализирани форуми.
За пример ще дам следното:
Искате да печатате чрез макрос на Excel страница 2 от Sheet 1 и страница 3 до 5 от Sheet 2. Ако някой ми покаже клип в нета как става това ще го черпя бира (не виртуална - тук даже езикът е друг - не VBA а Macro4).

Мисълта ми е, че хубавата книга дава много информация. Ако някой тъкмо навлиза в дадена програма, подходящи са Step by step книгите. После идват общите, тънкости и трикове, документация. Ма тя документацията всъщност е почти 100 процента Help-а.
profesionalist_wood - майстор
Започнах да чертая елементарни линийки и разни неща
  • 1
  • 2

Тема "Търся книги или учебник за autocad 2009 и 3D max" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: