• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
Почти в района на челото на патронника (на фаската близо до свредлото). Но ми се струва, че няма да е Рьом (ако съдя по формата, която видях).

Ето тук намерих малко инфо за Рьом патронници:
http://www.novomet.bg//?page_id=11&record_id=264
anabolicbeast - специалист
Днес и аз минах да го видя тоя винтоверт... Колкото до патронника не видях някаква марка, но не е като на 18 волтовия със заключващ механизъм (щракането което се чува), а е само с натягане. Хубавото е, че поне има блокировка на шпиндела и се стяга лесно, за разлика от моя Райдер...
1+ за предния пост!!! :partyman:
razli4en73 - специалист
stan73 написа:
Най-подходящ е за извършване на такава дейност, а и ако се вгледаш по строежите кофражистите използват предимно такъв тип чук.
Дано от ADW И Lidl четат форума,че следващия път да ги пуснат с правилните им имена,че те завалиите отде да знаят,пишат ги дърводелски и каменарски,а не "кофражистки" и"ковашки",ама като не питат когото трябва....Аз пък "кофража" ще го кръстя каналокопач,че доста често го ползват за дооформяне на канали и отвори в мазилки и стени по строежите.Така,че колега stan73,имената му станаха много...хептен ще се объркаш.
profesionalist_wood - майстор
Чета темата с огромен интерес за чуковете. Чефо,не разбирам защо офтопикът трябва да е проблем на някои? На мен лично не ми пречи :? Все пак ние като нормални хора си комуникираме,няма как.
anabolicbeast - специалист
И мен много ме хвана яд за тия чукове... Днес като ходих кум 9:30 имаше по 2-3 от вид. Утре ще звъня да видя къде, какво има!
mitko64 - майстор
stan73 написа:
Почти в района на челото на патронника (на фаската близо до свредлото). Но ми се струва, че няма да е Рьом (ако съдя по формата, която видях).

Ето тук намерих малко инфо за Рьом патронници:
http://www.novomet.bg//?page_id=11&record_id=264
Когато патронника е Рьом изрично го споменават в упътването, даже и с логото на Рьом. Досега Ni-Cad винтоверти бяха с Рьом, 18V В2 и двускоростната бормашина PSB 1050A1
dadko - майстор
Убав е винтоверта, ама защо е само с една батерия? Верно,че е литиево -йонна и бързо се зарежда, ама не е удобно да чакаш да се зареди, а да ти трябва винтоверта.
Поне- дали се предлагат отделно батерии?
mitko64 - майстор
Модела е съвсем нов(14,4V) и даже в Германия още не предлагат батерии. У нас се продават само за 10,8V и тези за вграждане 3,6V. А и за дремелчето 9,6V.
Последна промяна от mitko64 на вт мар 04, 2014 9:32 am, променено общо 1 път.
griffin - майстор
Виж в бушона или както там им беше сервиза за поддръжка дали има само батерии поне преди за някои модели предлагаха
ttt - специалист
На кутията на винтоверта пише, че се предлагат отделно батерии.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: