• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
mumar - специалист
Написаното около "врътката" е GRIP RELEASE /парксайд/ 3/8-24 UHF 0.8-10 mm
още не са внесени допълнителни батерии, ма ще ги има на скромна цена
razli4en73 - специалист
mitko64 написа:
Модела е съвсем нов(14,4V) и даже в Германия още не предлагат батерии. У нас се продават само за 10,8V и тези за вграждане 3,6V. А и за дремелчето 9,6V.
Моите уважения към теб,но информацията ти за батериите не е много вярна.На петия ден след като си купих 18Li-B3,си купих и втора батерия от сервиза им.Почти съм сигурен,че има и за този новия,или поне би трябвало.Който му трябва да провери.
Последна промяна от razli4en73 на вт мар 04, 2014 2:17 pm, променено общо 1 път.
razli4en73 - специалист
А с тези чукове се разболяхме май,тази сутрин ходих да си взема и този 1кг.-вия.От трите ни магазина само в единия бяха останали общо 3-4бр.Късмет,че единият беше каменарския/ковашки/да не спорим,другите бяха от обикновените.Вече го изпробвах в гаража.Мога да кажа,че е отлична изработка,много удобен и стабилен.Това е лично мнение.
mitko64 - майстор
razli4en73 написа:
mitko64 написа:
Модела е съвсем нов(14,4V) и даже в Германия още не предлагат батерии. У нас се продават само за 10,8V и тези за вграждане 3,6V. А и за дремелчето 9,6V.
Моите уважения към теб,но информацията ти за батериите не е много вярна.На петия ден след като си купих 18Li-B3,си купих и втора батерия от сервиза им.Почти съм сигурен,че има и за този новия,или поне би трябвало.Който му трябва да провери.
Я виж ти! Благодаря за информацията. Когато се обаждах лятото да питам за 18V за В2(1,5Аh) имаха само 10,8 волтови. А бях тръгнал да заръчам от Гермамания. Имам притеснение обаче дали машината е предвидена за нeпрекъснат режим на работа.
razli4en73 - специалист
mitko64 написа:
razli4en73 написа:
mitko64 написа:
Я виж ти! Благодаря за информацията. Когато се обаждах лятото да питам за 18V за В2(1,5Аh) имаха само 10,8 волтови. А бях тръгнал да заръчам от Гермамания. Имам притеснение обаче дали машината е предвидена за нeпрекъснат режим на работа.
Ами не си питал,мисля,че в предишни обсъждания на верта,бях писал,че имам втора батерия.Между другото,първо взех 1.5ah(на една цена са с 1.3ah)производство2012г.,но излезе дефектна и я върнах.Изпратиха ми 1.3ah,тя си беше 2013г.като верта ми.Пък за режима,пробвай,нали е в гаранция никаде не пише колко дълго трябва да работи.
itev - специалист
А някаква цена за батерията, моля?
dadko - майстор
Обадих се на"бушона" Казаха, че нямат още батерии за PABS 14,4 A1. Очакват да получат идния месец. Ориентировъчна цена- двайсетина лв.
mitko64 - майстор
dadko написа:
Обадих се на"бушона" Казаха, че нямат още батерии за PABS 14,4 A1. Очакват да получат идния месец. Ориентировъчна цена- двайсетина лв.
Нещо ме съмнява цената понеже 10,8 волтотата в сайта им е 35лв. Ако е толкова е направо без пари.
dadko - майстор
Е, не можаха да ми кажат точно, щото няма как преди да са ги получили. Двайсетина- може да имат впредвид 29,90 а може и да са малко повече. Можем само да предполагаме. Важното е, че щели да получат.
пишман_майстор - майстор
На 18волтовия е някъде 50-52 кинта ( за литиево -йонната ) , така ,че може би някъде около 40 ще е за 14.4в .....само предполагам :)
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: