• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 17
Всички въпроси за вилата.
nv952 - майстор
Ще чакам :) . Между другото направих едно 3D моделче и който има Google SketchUp 7 може да го изтегли и разгледа а който няма в сайта има бутон (Под бутона DOWNLOAD) където може да завърти картинката.
https://3dwarehouse.sketchup.com/model. ... 6a088fc3b7

P.S. Все още не съм направил портата но обмислям модела затова малко ще се забавя.
Това е оградата в момента Изображение
А това е проекта (Не довършен) :wink: Изображение
Andri01 - майстор
Ето снимките на системата за задвижване:

Прикачен файл

Плъзгаща врата 004.jpg

Прикачен файл

Плъзгаща врата 003.jpg

Прикачен файл

Плъзгаща врата 002.jpg

Прикачен файл

Плъзгаща врата 001.jpg
nv952 - майстор
:prayer: Благодарство за снимките!Но мисля,че няма да се справя с тази система.Ще се огледам за нормално мотори.
Просто от любопитство как управляваш мотора и какви са характеристиките му....абе я разкажи на кратко направо щялата система как работи штот може и да се пробвам да я направя само управлението не ми е ясно :)
VLADO66 - майстор
Освен с въже задвижването може да се осъществи и със зъбна рейка http://kvazer.com/access-systems/43067- ... m400s.html
Andri01 - майстор
Зъбната рейка е комплект с цялото задвижване!А то струва/без монтажа/ 700лв. Монтирал съм такива системи-на "Dorma". Двигателя е 3-фазен, на 380в,но с кондензатор работи на 220в. Отгоре се вижда една зелена кутия-електромагнит задействащ конусната му спирачка,чрез вертикалното лостче. Когато работи на 220в. ,спирачката не задейства,защото притегателната сила на ротора е намалена.За това я задействам принудително. Управлението е от старо дистанционно на кола и дре релета R15-4PDT за посоката.
nv952 - майстор
Вече ще купувам материалите (цимент,пясък,чакъл...) и бях гледал в форума една табличка за това в какво съотношение се слагат цимент,пясък,чакъл но не е намирам,ако може да ми кажете по колко да слагам но в кг защото пясъка и чъкала ще ги взимам в чували по 25кг.Същото така за кофражчето 4 м дължина ширина 0.15м височина 0.30м колко материал ще ми трябва защото ще взимам материали и за барбекюто.
al4o - специалист
nv952 написа:
Вече ще купувам материалите (цимент,пясък,чакъл...) и бях гледал в форума една табличка за това в какво съотношение се слагат цимент,пясък,чакъл но не е намирам,ако може да ми кажете по колко да слагам но в кг защото пясъка и чъкала ще ги взимам в чували по 25кг.Същото така за кофражчето 4 м дължина ширина 0.15м височина 0.30м колко материал ще ми трябва защото ще взимам материали и за барбекюто.
Маи не точно това кото ти трябва,но на първо четене това намерих.

Прикачен файл

бетон дозиране.jpg
бетон дозиране.jpg (46.5 KиБ) Видяна 4377 пъти
nv952 - майстор
точно това търсех тенкю :) но тези литри предполагам са килограми или...
al4o - специалист
nv952 написа:
точно това търсех тенкю :) но тези литри предполагам са килограми или...
Виж това вече не знам Да не взема да те излъжа без да искам
nv952 - майстор
Ок.Тук намерих едно калкулаторче но го гледам като камък http://www.zhitov.ru/bg/beton/ може да помогне на някой.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 17

Тема "Ограда-колове и врата" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: