• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 27
Мечтата на всяка домакиня
radius - майстор
shadowman написа:
Когато се отвори фурната излиза облак пара и нищо повече, на тия уреди не излиза парата като при обикновената печка в задния край.
И като сложа 2 скумрии с доматен сос къде отива всичката пара?
Или печено кисело зеле, също отделя БОВ.
Това, че не пуши отзад, не обяснява къде отива парата от готвенето. А тя не може да изчезне, просто отива в стаята.
adler22 - специалист
Вие тука май на бгмама го обърнахте " препоръчайте ми материал, по който да не оставят следи от мазни пръсти". Ами като са ти мазни пръстите измий ги, преди да пипаш по шкафовете. Моята кухня е нова, бял гланц и досега не съм забелязал "мазни петна от пръсти" по вратите и особено около дръжките пък да е станало матово. Избирайте си материал и цвят, който ви хареса и ви удовлетворява, другото е ала бала. Моята жена един път седмично почиства с парцал и препарат за стъкло вратичките в кухнята, което според мен е напълно достатъчно. Все пак човек трябва да изпитва задоволство от новата си кухня, а не да и бъде роб
radius - майстор
Точно твоето изказване е в стил Бг мама. :lol:
shadowman - майстор
Отпечатъка зависи от структурата на покритието, забелязал съм, че при шагрена не оставя пръсти, тоест не зависи от марката ПДЧ. А за мостри избирай егер, водего. Моята кухня е с ПДЧ на водего с гладка структура (не гланц) и остава пръсти.
prascho - майстор
Не мога да се оправя с ALNO Kitchen. Мивките изискват шкаф на 99 см, а съм задал 86 и стой високо. Няма голям избор на завършващи шкафчета. Външният хладилник е 70х70 см, вместо 60х60см. Няма шкафчета с дълбочина 50 см /нещо по различно от 60см/. Като цяло ми се вижда посна програмката..
colyo - специалист
prascho написа:
Не мога да се оправя с ALNO Kitchen. Мивките изискват шкаф на 99 см, а съм задал 86 и стой високо. Няма голям избор на завършващи шкафчета. Външният хладилник е 70х70 см, вместо 60х60см. Няма шкафчета с дълбочина 50 см /нещо по различно от 60см/. Като цяло ми се вижда посна програмката..
Всъщност си е доста прилична програмка и всички размери могат да се променят.
Ако не можеш да намериш от къде се задават специфични размери, свиркай и като се прибера в къщи ще ти пиша.
prascho - майстор
Ами на версия 14а се ровя от сутринта и не мога да намеря възможност за промяна на размери :(. Тази версия свалих от официалния сайт.
colyo - специалист
При мен пък 14-ката не ще да тръгне. Някакъв рънтайм ерор дава. Имам ALNO VK3 14МВ е само и мога да ти я пратя ако искаш по скайпа.
radius - майстор
И на мен ми дава рънтайм ерор, искало да смени темата на уиндоуса (седмица).
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 27

Тема "Разпределение на мебели в кухня ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: