• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
ПК 40 - напреднал
Привет на всички! Следя форума от известно време,но причината да се регистрирам е че след около месец започвам строежа на семейната си къща. Минах през цялата процедура по проектирането и заветното разрешение за строеж е вече в ръцете ми. Та ако някой има въпроси относно процедурата,аз съм насреща. Общо взето в община Бургас нямах кой знае какви проблеми,въпреки че проектирах "на парче" отделните 10 специалности. Та,в предвид това мое начинание, пред мен биха изникнали въпроси,които бих искал да обсъдя с хора вече минали по подобен път. Работя в сферата на строителството и материята ми е ежедневие,но още едно мнение винаги е от полза.
VLADO66 - майстор
Добре дошъл и ти желая успех в тежкото начинание. :partyman:
ПК 40 - напреднал
Другата седмица ще трасирам,багера е уреден,а днес малко се пооборудвах - http://www.makita.bg/bg/products.html?p ... gory_id=14
prascho - майстор
Баща ми иска да му купя един бензинов трион за рязане на дърва /еднометровите да ги реже на по-малки секции/. Не търся нещо професионално...например до 10 м3 на година да подрязва. Хускварна или нещо друго е за предпочитане.
Фитилчо - майстор
Аз лично предпочитам Щил :roll: :wink:
VLADO66 - майстор
Нещо се отплеснахте май-има си теми за резачките :wink:Айде за Prascho едно линкче да не рови из форума :) http://www.argo-market.com/Products/Details/229
zayko_bayko - специалист
ПК 40! Хубав инструмент, доколкото ми е известно с него се режат дърва. Кажи нещо за строежа! Кой ще строи? Колко квадрата? Питам щото и аз след два месеца съм на "манежа"
ПК 40 - напреднал
zayko_bayko написа:
ПК 40! Хубав инструмент, доколкото ми е известно с него се режат дърва. Кажи нещо за строежа! Кой ще строи? Колко квадрата? Питам щото и аз след два месеца съм на "манежа"
Нищо грандиозно,нормална еднофамилна къща,първи етаж-всекидневна с кухненски кът и родителска спалня,втори етаж-две стаи за хлапетата и една за някой прекалил гост. Малка веранда за лятото и така...РЗП-то е 140м2 Както се казва-малко,но от сърце :yawinkle:
zayko_bayko - специалист
ПК 40! Попитах за строежа защото след два месеца започвам и аз. В момента всички документи са в общината и чакам разрешение или одобрение /все тая как се казва/. Първи май съм определил за първа копка- ако съм жив и здрав. Ще строя едноетажна къща на 220кв/м. в едно село до гр.Пловдив. Проучвам,търся кой да ми строи. За това попитах. Ако не ти е писнало от строежа и все още ти се пише по форуми може да споделяш. Има доста хора на нашия хал, които постоянно се интересуват от етапите на един строеж.
Надявам се, че няма да се сърдиш ако в темата, която си започнал се включвам с въпроси за моя строеж.
с уважение Zayko_bayko
ПК 40 - напреднал
zayko_bayko написа:
Надявам се, че няма да се сърдиш ако в темата, която си започнал се включвам с въпроси за моя строеж.
с уважение Zayko_bayko
Защо да се сърдя? Темата е за всички,а както казах по-горе строителството ми е ежедневие,така че при мен е по-различно. Единствено ме притеснява недостигът на време поради служебната ми ангажираност,та ако бих могъл да се клонирам....А иначе който има въпроси,нека пита,ще се радвам да отговоря.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17

Тема "Семейна къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: