Ако незнаете къде да постнете въпрос или мнение, тука е мястото.
suzuki600 - напреднал
Искам да закача горни кухненски шкафове на керпичена .
В магазина ми дадоха дюбел за тухла четворка ими казаха че теса идеални но се оказа че нестават
Та някой можели дами даде съвет с какво даги закрепя
dadko - майстор
Отговарям в твоя стил:
невярвам данамериш потходяшти дюбели затая цел евентоално ако закрепиш отдругата страна на стената нешто някакви планки например и прес керпича шпилки ите така
Извинявам се на четящите за волно допуснатите правописни грешки.
ESPACE - майстор
Аз бих ги закрепил с винт за директен монтаж-най-дългия който намериш стига да не излезе от другата страна на стената. Нещо такова и директно го навиваш в кирпича. Гледай да е поне 7,5 х 212

Изображение
igt - специалист
Както и да се навият под лек ъгъл надолу, нещо като отворите за дюбел за закачване на бойлер.
suzuki600 - напреднал
Значи за шпилки просто ще е много сложно щото ще излезат на стената на хола а там тамън сам преклучил с ремонта
А за този вин ще пробвам само ако може дами кажеш този винт за дърво ли е зада мога да ориентирам продавачката
suzuki600 - напреднал
Само да попитам говорих с един комшия и той ми каза че като са му мунтирали кухнята саму слагали някаква релса по която сасе редили шкафовете.също таками кказа че на керпичената стена прз 60-80 см.имало вертикални дървени ритловици и каза че тази шина сая били хванали за тези дървени ритловици.
Та някой ималиси на идея каква е тази релса по която се редили кухненски шкафове
Andri01 - майстор
Ей,то правописния български труден език,бе. Почти като закрепването на керпичена стена...:(
al4o - специалист
Не стреляите по пианиста,тои толко си може :lol:
suzuki600 - напреднал
добреде разбрях че си компетентен по правопис а за стената нещо ще кажешли или просто проверяваш из темите за правопис
Andri01 - майстор
Ако знаеш местата на ритловиците,можеш да закрепиш на тях-самонарезни,както ти показа колегата по-горе. В противен случай-през цялата стена,2 планки/поне40-40мм/ ,а от към другата стая ще ги замаскираш някак си.

Тема "имали дюбели за керпич" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: