Проявете вашата изобретателност.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Кашпите (кашпа) нямат отвор отдолу, но всички градински саксии по нашите ширини си имат. Инак биха се спукали зимъска. Няма по-лесно нещо от пробиване на дупка в камък, почти като в кашкавал е :wink:
Пък и съвременните градински саксии са отливки...
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на пон мар 23, 2009 10:54 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
:-D :-D Казваш ми, че това е постановка за снимката или казваш ми, че ти е в съседната стая и ще отскочиш за подробности... :wink: :lol: :lol:
..............
на български (не знам защо не е като в руския) е в ж.р, кашпА.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на пон мар 23, 2009 10:55 pm, променено общо 1 път.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Мисля си, че е точно като кашпа, сиреч вътре е монтирана мивката. Камъците все пак са си хигроскопични.
Уважително е, че те влече автентичното.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на пон мар 23, 2009 10:55 pm, променено общо 1 път.
karlson - специалист
не знам само кой ще ви чисти банята - за снимка бива ама иначе като гледам колко е поресто и с неравности - не ми се мисли
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на пон мар 23, 2009 10:56 pm, променено общо 1 път.
abi1004 - напреднал
Изображение
Плексиглас се нарязва на подходящи квадрати (продават се вече с такъв размер, или в магазина ви го режат както пожелаете). Плексигласът е покрит от двете страни с предпазващо фолио. -Набелязвате на всеки квадрат в четирите ъгъла мястото за дупки за окачване. -Пробивате много внимателно дупките с бормашинка без натиск за да се избегне напукване на плексигласа. - Отлепете фолиото от едната страна на квадрата (долната) и оставете другата покрита (горната). -На откритата страна нанесете с валяк боята (латекса за стените) на три слоя, като след всеки слой оставяте добре да изсъхне. -Пригответе мястото за завинтване на стената и завинтете квадратите като предварително сложите метален удължител (нарича се дистанционер и обикновено представлява тръбичка , чиито вътрешен диаметър е съвсем малко по-голям от диаметира на болта, който ще преминава през нея) между плексигласа и стената, така че да го държи на известно разстояние. За тази цел може да използвате и 1-2 гайки в зависимост от дебелината им. Тези квадрати могат да не бъдат дюс, а да бъдат разрисувани по Ваше желание.

Стенна декорация за бебешка стая

Изображение
Рамките са изработени от летвички за стена.Директно се лепят към стената. В центъра на всяка импровизирана "картина" е залепена по буквичка от името. Този тип декорация може да се използва за всякакъв тип помещение.

Тема "==" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: