Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
housedoktor - майстор
Нямам идея от какво е това....а съм работил като бояджия професионално....Но мисля че има начин да го поправиш.Има един вид еластчна боя за хидроизолация,която позволява да се боядисва после.Създава водоотблъскваща мембрана .Пробвай на някоя стена.Май имаше подобен продукт Elastoplast със сигупност Isomat произвеждат.Ще потърся за линк
lakosste - специалист
housedoktor написа:
Нямам идея от какво е това....а съм работил като бояджия професионално....Но мисля че има начин да го поправиш.Има един вид еластчна боя за хидроизолация,която позволява да се боядисва после.Създава водоотблъскваща мембрана .Пробвай на някоя стена.Май имаше подобен продукт Elastoplast със сигупност Isomat произвеждат.Ще потърся за линк
знам я тази боя дори я имам но не мисля че ще е добре защото стените няма да дишат и е възможно да се появи мухъл.
maestro.m - специалист
опитвал ли си се да измиеш петната с гъба и вода?
maestro.m - специалист
ако се отмива значи е мухъл,ако не е мухъл нямаш никакъв проблем с качествен грунд и качествена боя
Последна промяна от maestro.m на ср фев 20, 2008 9:42 pm, променено общо 1 път.
lakosste - специалист
maestro.m написа:
ако се отмива значи е мухъл,ако не е мухъл ниамаш никакъв проблем с качествен грунд и качествена боя
с много търкане се маха на места но с много търкане и не съм сигурен дали не пада слоя боя и затова да се изтърква
lakosste - специалист
а и мухала е нещо като гъбички което се изтърква лесно а това е сякаш като боядисано а и ако е мухъл в едната стая щеше да потъмнее тавана а той е без петна виж последната снимка
maestro.m - специалист
давам ти гаранциая че няма да имаш никакъв проблем ако пребоядисаш наново с хубава боя .след като търкаш и не излиза ,значи проблема е в боята. или е замръзвала или е с изтекъл срок на годност а може и оцветителите да са стари.
Emerald - модератор
==
Последна промяна от Emerald на вт мар 24, 2009 3:46 am, променено общо 1 път.
Тани - модератор
И според мен само с качествена боя ще стане! На тази явно не са и стабилни оцветителите. На качествените дават гаранция за промяна на цвета . Е сигурно не са имали предвид точно такава "промяна" :-D :-D :-D
Natalka - специалист
И на мен много ми прилича на мухъл.....пробвай с някакъв препарат за мухъл и най-добре ще разбереш. А иначе на пазара има бои, които са специално за повърхности с петна и предотвратяват повторната им поява. Блокират петна от кафе, олио, бои и др. Гарантирам, че след тяхното нанасяне няма да избият отново.

Тема "някой да даде спешно съвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: