Аз ако мога да споделя скромния си опит имам такова чудо от три години. В началото бях много скептична и честно казано направо мислех че ще ме ухапе ако сбъркам грам. Имам провали разбира се, но си намерих едната рецепта от стоте, които имаше в книжката и с нея плюс минус много на малко не съм хвърляла ни хляб опечен ни насипен. По скоро мисля че реда на тези продукти е важен. Тоест винаги течности първо и така и така. Това е важно да се следи. Стигнах дори до там че си замесих и козунака миналата година. Да, положих доста усилия и аз докато тя месеше под формата на следене и добавяне на продуткти, но си стана страхотен. Напоследък изобщо не се замислям от кое колко слагам. Явно ръката ми помни и мозъка пък ме ръчка просто да проверявам харесва ли ми тестото докато се меси. Друго, което не й харесвам на чудесията е че трябва да си предвидя време. Аз не мога да предвидя, кои чорапи да обуя след малко пък три часа свободно време кога? Ще кажете отложен старт. Имам го, но това още хапе и ръмжи за мойте нежни възприятия. За скъпото аз не го смятам така. Щом ще е вкусно и по-добро от купешкото значи си струва парите. Не съм си купила кютюк за украса на шкафа я.Та заключението е: Да, удобство ми е, но и какво пречи да ме поболи ръчицата за една питка когато имам настроение.
И ние имаме повече от година и аз като главен дегустатор и консуматор съм много доволен;)
Жената я зарежда и не съм чул нещо особено да я затруднява. Само един път резултатът беше плачевен, но там маята нещо...
Вече споменаха по-горе за темпериране на продуктите, чак до везна не сме допряли, мерителните лъжички са достатъчни.
За рентабилноста - вземам брашно Класик 500, чувалче 25кг излиза по 0,75лв/кг. Слагаме и по малко царевично или пълнозърнесто или типово при зареждането - каквото имаме в момента. Напоследък жената се чувства по-уверена и почна да хвърля и по малко ядки извътре.
Съжалявам, че дълго време преди това бях скептично настроен и не сме си купили по-рано тази полезна машинка.
ПП Почиствайте добре около осите на бъркалките.