• 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 71
Нека намерим най-тънките цени.
bulhomes2 - майстор
Бе да ти кажа - зависи от работата. viewtopic.php?f=18&t=25676&p=573134&hilit=%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8+%D0%BA%D1%8A%D1%82#p573134
aiako - специалист
Отказах се нещо... мисля да изчакам 200W за 55 кинта от лидл-а
rum_sz - специалист
Добре де ,Тани -модератор ,той пуска темата за продавалник :) И сега продавалника голяма работа?

Нали в този форум си имахме НАШ ПРОДАВАЛНИК!!!

И кво стана сега ,тука неможе там е голяма работа 50процента от тези ,който купуват са прекупвачи.Ето една моя обява
Всички на лични ми предлагат 20лв
А това е фирмен инструмет за който преди 4 години съм платил 45 лв
Аз го продавам за 30лв
Ъглова стяга на Wolfcraft по чуждестраните сайтове струва 28паунда

Я Тани да се замисли да си върнем - купувам продавам .
По добре инструмента да остане тука при наши хора, отколкото в продавалник ,поне тука се познаваме от доста години иняма да има лъжи и измами,Дано сте ме разбрали правилно ,за какво става въпрос,

Прикачен файл

44846943_1_62x62.jpg
44846943_1_62x62.jpg (1.28 KиБ) Видяна 1762 пъти
Последна промяна от rum_sz на вт мар 11, 2014 10:37 pm, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
Давам 10 лева,защото е втора употреба и кой знае колко е блъскан...
dadko - майстор
Не, rum_sz, пускаш обява в продавалника и даваш линк в тази тема.
Щото обявите за продаване тук са забранени, но обсъждане на обявите в продавалника- НЕ.
Даже специална тема си има!
Параграф 22...
rum_sz - специалист
За 10лв може да си направиш сника с него

http://markita.net/styaga-aglova-pg-955.html -куписи това китайче като стегнеш 2пъти и дръжките остават в ръцете.
rum_sz - специалист
Точно този параграф ме дразни,
Аз мога да напиша че имам един излишен инструмент ....че се чудя какво да го направя :cool:
Последна промяна от rum_sz на вт мар 11, 2014 10:45 pm, променено общо 1 път.
KingLin - майстор
Аз ако бях модератор също щях да бягам от "купувам-продавам" раздел щото форума ще стане анархия и на модераторите ще им се "спира тока". А тази тема ако не сте се усетили съвсем спокойно може да си я ползвате за обяви - пускате в продавалник и тук пишете невинно "я вижте кво готино нещо намерих в продавалника" :проба:

ПП: Ето Дадко ме е изпреварил и ги усеща нещата :) Само че имам усещането че е негативно настроен срещу забраната...
rum_sz - специалист
Абе мочета тук все сме хора на доста прилична възраст и да се правим на шутове не ни прилича.Почти всички се познаваме и веднага ще усетим ,кой е търговеца ,кой е от нашата гилдия.Нека да има някаква забрана за търгашите.
Последна промяна от rum_sz на вт мар 11, 2014 10:53 pm, променено общо 1 път.
dadko - майстор
Е, не, не сме се усетили.
Аз какво написах:
dadko написа:
пускаш обява в продавалника и даваш линк в тази тема.
Пишем заедно и се повтаряме...
Не съм толкова негативно настроен срещу забраната. Просто нищо не възнамерявам да продавам. Каквото ми се пречка и ми е излишно- качвам на тавана или сбутвам в гаража. Нямам намерение да продавам. Мисолех да обявя за подаряване разни неща, ама като се замислих за разправията се отказах.
Последна промяна от dadko на вт мар 11, 2014 10:52 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 71

Тема "Добри попадения в OLX" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: