• 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 71
Нека намерим най-тънките цени.
KingLin - майстор
Нямах предвид да се правиш на шут, написах го така за да е по забавно. Просто Тани сам ви е дал гениален начин да се заобикаля забраната без това да го натоварва с излишна работа.
@Дадко - пишех докато си поствал после си едитнах поста
rum_sz - специалист
Защо да се отказваш тук има хора който ще използват тези инструменти, като начален старт в своя бизнес.Не всеки е започнал с маркови инстументи.Ето Алцек си търси машина
rum_sz - специалист
KingLin написа:
Нямах предвид да се правиш на шут, написах го така за да е по забавно. Просто Тани сам ви е дал гениален начин да се заобикаля забраната без това да го натоварва с излишна работа.
@Дадко - пишех докато си поствал после си едитнах поста
Няма проблеми,не се притеснявай аз съм широко скроен човек :)
dadko - майстор
Удобна си е темата. Ама вече разкрихме вратичката...
От друга страна-ако се появи човек с две мнения във форума и напише "вижте какво намерих в продавалника"-знаеш ли как ще го отразя...
KingLin - майстор
Според мен не опираме до това колко поста има човека а как ще се изразят по-запознатите и доказани хора от форума за въпросния артикул. Така че ако ще и с едно мнение да е постващия ще го погледна пък ако ме заинтересува ще чакам мнение ако сам си нямам такова.

Да не съм само офтопик:
Днес ми пристигна пратката по тази обява пусната по-напреде. Това ми беше втората поръчка. Първия път бях останал малко разочарован защото плода беше малко но пък наистина захар не беше пестена. Днес съм очарован от пълнежа. Точно като на картинката. Имаше едно шише сок екстра. Писах му на пича да ми го сметне следващия път като си поръчам, а той вика - подарък е. Дали заради предната поръчка или защото ми ги прати в понеделник вместо в петък нямам идея ама евала :) И качеството и комуникацията са перфектни.
Chefo77 - майстор
Защо не каза, че ще поръчваш ... щяхме да го направим заедно. Нищо, поръчах преди малко пак, да видим втората партида как ще е :)
Тани - модератор
Пичове, за стотен път казвам, че търговията не е мръсна дума тук! Виж търгашеството е друга бира. Един от най-уважаваните потребители тук, също така е търговец и продава доста машини сред потребителите. Малко от вас знаят, но и той имаше бан ... за търговия! Всъщност това му е втори ник, защото на предишния има постоянен бан. Сега пак си продава, но смени подхода! Доста негови колеги също продават. Доста майстори си намират работа тук. Може да няма обяви "продавам" , но "търся" и "подарявам" са позволени. Когато някой търси нещо, спокойно може да му дадете виртуален или реален адрес или направо да му предложите стоката която търси. От друга страна, вече има изтрити няколко мнения в тази тема, а авторите им получиха постоянен бан, защото са дали линк към Продавалника. Когато 3 от трите им мнения са линкове към един и същ търговец...

Изписах всичко това, за да ви кажа, че активните потребители, може да си разменяте стоки и услуги, стига да не прекалявате и да не се натрапвате. Обяви няма да има! Има си Продавалник за тази цел! Може да обърнете внимание, че това е раздел : Къде е по-евтино? , следователно темата си е съвсем в тематиката на форума!

И ДА , може да давате линк и към собствени обяви. Може и да предложите по-ниски цени за съфорумци. Пазарлъците в темата обаче СА ЗАБРАНЕНИ! Също и предлагането на стоки! Това е тема Добри попадения в Продавалник, всичко останало е офтопик и ще бъде изтривано!
KingLin - майстор
Chefo77 написа:
Защо не каза, че ще поръчваш ... щяхме да го направим заедно. Нищо, поръчах преди малко пак, да видим втората партида как ще е :)
За другия път ще се кооперираме :) то и така доставката днес беше към 7 лв :lol:
rum_sz - специалист
Така да бъде :)
stiv1961 - майстор
Ето една добра оферта
Прикачен файл:
ScreenShot001.jpg
ScreenShot001.jpg (50.25 KиБ) Видяна 3008 пъти
http://prodavalnik.com/lova-styaga-i44027971
П.п., Румба, изтървал си ,,Г"-то в заглавието бе :)
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 71

Тема "Добри попадения в OLX" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: