• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
Tsilkov - майстор
Ти не ме разбра - от 10 години не съм виждал на живо с очите си състарена PVC дограма!!! Пък не е като да не съм виждал дограми.
drastar - специалист
Здравейте,
Предстои ми ремонт на апартамента(2 прозореца 240/180, 6 прозореца 160/180 и една врата). Живея в Брюксел и тук цените са ужасно високи. Четох доста и долу горе :-D :? реших какво искам, но големият проблем е, че не познавам фирмите в Бг. и не мога да обикалям, проверявам и оглеждам стъкло пакети, профили и ....
Знам, че е против мотото на форума, но помагайте. Предложете ми добри фирми. Качеството е от голямо значение защото разстоянието (до Брюксел) е голямо и ако има проблеми трудно се решават после.
Монтажа също е много важен и мисля да наема работник-майстор от тази фирми, ако може де :-D, който да монтира всичко.
Ако е против правилата и не може тук, пишете на лични.

:partyman:
drastar - специалист
Хайде бе хора помагайте :-D
:partyman:
stiv1961 - майстор
За тази дограма ще трябва от БГ да тръгнат двама човека с бус. Ако поемеш разходите по транспорт, храна и спане и дадеш точни мерки( съгласи се, че не е рентабилно човек да идва да вземе мерките) може някой да ти направи оферта :) .... дали няма да ти излезе колкото в Белгия :?
drastar - специалист
Нали затова търся фирма. Мерки ще дам , но на кого? Транспорт имам. Единственета фирма която знам е от рекламите по телевизията, ролпласт, но четох и лоши отзиви за тях. Размерите които съм дал са точни, ще пратя и снимки, но на кого ? Естествено, че ще поема всички разходи. Един добър майстор ми е достатъчен, електротехник съм имам всички необходими машини, можеш да дойдеш с рацете в джобовете :-D
те така..........
radius - майстор
Сам човек как ще монтира пакети по 100+ кг?
Имаш транспорт, но за дограма ли е или просто е бус?
drastar - специалист
Ей, чавек да попита нищо и типично по български получава въпроси и обяснения не по темата. Препоръчайте ми фирми с тях ще обсъдя всички тези ваши дертове :-D
имам фирма, съотвитно и работници, но що трябва да се обеснявям кат ученичка :cool:
Radius доволен ли си ти от твоят изпълнител би ли го препоръчал ?
vsterev - специалист
+1 за Ролпаст, аз лично избрах тях.За инфо бяха доста прозорци с обща площ над 30 кв.м., монтирах троен стъкопакет с топъл дистанционер. Останах доволен и от отношението и от монтажа, въпреки инфото което прочетох. Профила, който избрах е Trocal 88.
Последна промяна от vsterev на ср мар 12, 2014 9:54 pm, променено общо 1 път.
vsterev - специалист
Сега видях, че става въпрос за Белгия и се сетих, че монтажниците, които ми монтираха вратата, казаха, че лятото са ходили до Австрия за да монтират там врата на къща, тогава ми се видя странно, но явно не е :)
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21

Тема "Избор на дограма, монтажник и още нещо" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: