Ел. инструментите. Консумативи.
bibiqn - специалист
Аз и нова да купя пак ще е същата.Тая почти не е ползвана.Мисълта ми беше да я направя директно на ток или с акомулатор да речем за да държи повече.Иначе като механика машинката не е лоша.Имам да правя две стени с картон.Но като завия 20 30 рапиди и батерията умира.И после 2 часа зареждане.
velsi - Почетен майстор
Мисля, че достатъчно е да смениш елементите с по-качествени. Не знам обаче от къде могат да се намерят. И на ток става, но ще е неудобство.
Takezo Sensey - модератор
bibiqn написа:
Аз и нова да купя пак ще е същата.Тая почти не е ползвана.Мисълта ми беше да я направя директно на ток или с акомулатор да речем за да държи повече.Иначе като механика машинката не е лоша.Имам да правя две стени с картон.Но като завия 20 30 рапиди и батерията умира.И после 2 часа зареждане.
пробвай с акумолатор от кола , ама каква е файдата да го мъкнеш нагоре надолу , изкарай 2 жици отдолу където влиза батерията пробвай , само не знам ампеража на акомулатора как ще се отрази на машинката.А батерията със сигорност е , за нова щом за 20-30 винта спира.Имам подобна китайска машина , да не се хваля но един таван 14-16 квадрата само с нея без презареждане...а това са поне 300 рапиди.Само дето като завивам , вкл. и съединитела на по малко усилие , ако е на макс , батерията се скапва по бързо
bibiqn - специалист
Някой който е на ТИ с токовете нека каже,има ли значение ампеража.Ако сложа акомулаторна батерия с по голям ампераж от този който е оргиналната батерия.Оргиналната батерия на винтоверта е 1200 mAh,ако сложа на 2 или 3 апмера дали ще я повреди нещо?
EDI - майстор
Тока не е от значение, а напрежението.По-голям ток на батерията е равно на повече работа.
Takezo Sensey - модератор
veselin genchev написа:
takezo,вече ги смених отдавна но имам само една батерия и търся друга :-D
само да питам , колко парички излиза един елемент , и с какви параметри е ...последно откъде може да купи и на каква цена
bibiqn - специалист
EDI написа:
Тока не е от значение, а напрежението.По-голям ток на батерията е равно на повече работа.
Значи ампеража не е важен?Така ли да те разбирам?
bibiqn - специалист
EDI написа:
Значи ампеража не е важен?Така ли да те разбирам?Ако сложа акомулаторче с по гплям ампераж от тоя на батерията няма да е пробелм.
veselin genchev - специалист
Не се пресняваи,моя таван го направих така целия с акумолатор,а сега е и с батерия "направи си сам"и няма никакви проблеми.
EDI - майстор
Да, от значение е напрежението на комплекта.Тока не е от значение.При по-високо напрежение има опасност от повреда на ел двигателя на машината.При по-ниско няма да върти.Тока е от начение дали при един заряд ще работиш 3 часа или 10 часа.

Тема "Батерия?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: