Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
докера - специалист
Става въпрос за тези , малките печки с фурна и два котлона , които имат отпред , отстрани капака на фурната , степенен ключ , терморегулатор и едно малко ключе , което служи за включване и на долния нагревател на фурната , като при някои модели същевременно изключва котлоните .
Имам предвид нещо като тази Изображение
Търся да намеря това бялото ключе , което се вижда в дясно м-у втората и третата врътка. Няма междинно положение , а само превключва.
stiv1961 - майстор
Във всеки магазин за ел. компоненти може да го намериш, слагай стария в джоба и така. Иначе ако кажеш марка и модел хидрата ще ти каже веднага, щот пак трябва да вади боба :-D
докера - специалист
От 2 месеца го търся това копче из магазините за рез. части във Варна и още не съм го открил :wink: Навсякъде ми предлагат от тези с вградена лампичка , които са за включване , но не търся такова, а за превключване ....
Не търся от този тип Изображение

а от този , но без 0 /междинно/ положение Изображение

В краен случай мога да ползвам такива , като тези от втората снимка , но не е моя печката и доста ще трябва да обяснявам , че междинното положение не е работно :-D

А и Хидрата ако е свършил пак боба ?..... Ще трябва и боб от специалния да му пращам ..... :weedman:
hidrazin - майстор
Печката май е Davoline 4503. Тук боба май няма да помогне - не си дал монтажните размери на ключето. Като гледам на теб ти трябва с превключване ON-ON. Такива има доста по магазините, но разнообразието от размери е голямо.
fikata ти е дал два евентуални модела. На линковете има и размерите. Ето какво показа боба при мен:
http://elimex.bg/userfiles/editor/file/ ... 02-11C.pdf
http://elimex.bg/product/10893/switch-rs102-11c.html
:partyman:
докера - специалист
Ей , работи още боба .... :-D Ама и аз съм един умник .... И с Викиват , и с Елимекс работим , ама кой да се сети да пита при тях .... :? Пазарим от тях електроника и просто не ги свързвам с копчета и тям подобни ...
Печката не е Davoline , но работи на същия принцип . Размерите са като на най-масовите единични ключета от този тип - 29мм / 10мм.- точно като показаното.
Благодаря за съдействието!

Тема "Ключе за включване на долен нагревател на печка - от къде ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: