• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
profesionalist_wood - майстор
Сдобих се със мечтаните чукове :partyman:
stan73 - майстор
Чукестито !

(Що чак сега и изобщо се съмнявам като цяло да са останали някъде досега в продажба ?)
имам и друга мечта да си взема електрическия такер който също има и функция за пирони..ама го чекам отдавна,да си правя рамките
griffin - майстор
profesionalis за много скоби се замисли за пневматика а не за електрически :-)
mitko64 - майстор
inspo написа:
Някой има ли от замбите, да сподели мнение, че смятам да си ги взема.
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-AF0A928C ... il&id=4419

Смазките също са на добра цена, хвърлих око на някои спрейчета. :)
Имам ги клещите замби но нямам кой знае какво да споделя. Досега с каишката на кучето и един колан се справиха добре. Но от три дупки не мога да направя заключение доколко стават.
Chefo77 - майстор
profesionalist_wood написа:
имам и друга мечта да си взема електрическия такер който също има и функция за пирони..ама го чекам отдавна,да си правя рамките
Недей много да му се точиш, да не останеш разочарован. Такерите са им пълен ташак :wink:
Иначе колегата е прав за много пирони и пневматиката. Нищо общо нямат с електрическия.
tanosliven - специалист
Такер на ток не е много сполучливо,даже изобщо!Ако искаш да не се ядосваш само пневматичен.
Chefo77 - майстор
tanosliven написа:
Такер на ток не е много сполучливо,даже изобщо!Ако искаш да не се ядосваш само пневматичен.
Лошото е, че пневматичният им е още по-зле - този, който предлагаха миналата година. 2 броя върнах. А електрическият поне работеше, когато колегата го хареса повече от мен :)
Добре Чефо,благодаря за инфото
Последна промяна от profesionalist_wood на нед мар 16, 2014 9:07 pm, променено общо 4 пъти.
Тани - модератор
Не тук!!!

Нали осъзнавате и че обсъждането на неща различни от текущите промоции и цени са офтопик и за темата и за раздела! Коментирането на технически подробности на инструментите би трябвало да става в друга тема в друг раздел, за ДА МОЖЕ ДА ОСТАНЕ ПОЛЕЗННАТА ИНФОРМАЦИЯ! Тази тема ще бъде затрита заедно с офтопика, който в случая ще е полезната част от нея и вие го знаете предварително, така че не би трябвало да има сърдити !

Ето ви няколко подходящи теми в които да пишете , а четящите ЛЕСНО да намират необходимата информация!

Винтоверти Parkside от Lidl

Инструменти Parkside от Lidl

Инструменти от промоциите на Lidl

Инструменти Powerfix от Lidl

Ако към някой инструмент или група инструменти има по-голям интерес, може да направите отделна тема и за него.
Нека в тази тема да се пише само за предстоящи промоции и цени! Колкото по тясно профилирана е една тема, толкова по-лесно се намира информацията в нея, без да се налага да се прочитат хиляди излишни мнения!
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: