• 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
Chefo77 - майстор
Тани написа:
Бля бля бля ...
А случайно темичка за всеки от продуктите на Лидл?
Какви са тези глупости, 5 теми за 5 вида инструмент от Лидл? А за останалите марки няма даже обособени теми за марката.
Тани, това не е библиотека, не е картотека, не е стартов лист за дисциплините на олимпийските игри в Сочи.
Като заобсъждаме нещо от текушите промоции тук и промоцията изтече, какво - мненията се местят в отделните теми ли? А ако се пише за 2 продукта - мнението се дели?
Тани - модератор
Не се местят никъде! Просто се изтриват! Всички мнения в раздел инструменти, обаче , остават завинаги! Какво лошо има, всичката информация за даден инструмент и споделения опит на потребителите да се намира в отделна тема, а в общите теми като Избор на винтоверт или Избор на зеге просто да се прави сравнение между различните марки и модели инструменти?

По твоята логика вместо раздели, нека си има един чат като една обща тема, в която да обсъждаме всичко! Пък после някой, ако иска да търси нещо - негов си проблем!
sstefanov - майстор
"Инструменти от промоциите на Lidl" защо е в Електро инструменти?
Другите не може ли да се обсъждат? Или трябва да има във всеки раздел по една такава тема? Защо само на Lidl? Другите не заслужават ли?
Вместо да се трият неактуалните промоции, което представлява полезна информация, според мен е по-добре да се трият мненията, които не са по темата.
Chefo77 - майстор
Тани написа:
Не се местят никъде! Просто се изтриват! Всички мнения в раздел инструменти, обаче , остават завинаги! Какво лошо има, всичката информация за даден инструмент и споделения опит на потребителите да се намира в отделна тема, а в общите теми като Избор на винтоверт или Избор на зеге просто да се прави сравнение между различните марки и модели инструменти?

По твоята логика вместо раздели, нека си има един чат като една обща тема, в която да обсъждаме всичко! Пък после някой, ако иска да търси нещо - негов си проблем!
А по твоята логика разделът "Електроинструменти" трябва да представлява един огромен каталог, така ли? Можем да добавим на всяка тема анкета ДА или НЕ и да броим ;)
НЕ МОЖЕШ да набуташ всичко в отделни теми поради различния характер на инструментите. Как ще сложиш Хилти и Райдър в една тема, на база какво ще ги сравняваш?
Престани да мислиш само за новите потребители - този, на когото му трябва информация за нещо, ще я намери, стига да знае КАК да търси.
Тани - модератор
Първоначално създадох просто някакви теми, за да мога да копирам линковете им тук. Сега добавих и описание, с помощта на което се надявам да се изясни картинката.

Относно раздел Ел. инструменти - за съжаление няма подходящ раздел за ръчни инструменти и трябваше да се импровизира. Само админите имат права да създават и променят раздели. Отдавна сме ги помолили да направят раздела просто "Инструменти"

Чефо, идеята за общата тема беше риторичен и ти сам виждаш недостатъците ѝ! Същия проблем е и при темата за Инверторните електрожени Много добре си го описал - и там сравняват Хилти с Райдър и се чудят защо не могат да се разберат! Истината е някъде по средата! Разбира се отделна тема за всеки модел е безумие, но за всяка марка ми се вижда приемливо или пък за всеки клас - професионални, полупрофесионални и съвсем любителски инструменти!
razli4en73 - специалист
Да се включа и аз, за такера.Имам механичния и електрическия.Проблеми не съм имал.За любителска работа са перфектни и според мен,за тази цена са си супер.
XpacTa - специалист
Инфо за динамометричния ключ - марка Абрахам Дидерикс, страна на произход Тайван. Кошницата в Младост 4 беше доволно пълна, би трябвало да има за всички желаещи. Тъй като това е първия такъв ключ, който виждам наживо не мисля че мога да дам повече смислена информация.

Колелца без педали най-вероятно вече няма - аз взех предпоследното.
anabolicbeast - специалист
XpacTa написа:
Инфо за динамометричния ключ - марка Абрахам Дидерикс, страна на произход Тайван. Кошницата в Младост 4 беше доволно пълна, би трябвало да има за всички желаещи. Тъй като това е първия такъв ключ, който виждам наживо не мисля че мога да дам повече смислена информация.
Да допълня и аз малко - дават го до +-4% точност, което смятам, че е добре! Тия дни мисля да видя дали мога да го тествам в технически университет, да проверя точността! :drinkers:
monster18 - специалист
Ехааа за 30 лева 15 метра удължител с макара http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-0E3EE90F ... il&id=4546
profesionalist_wood - майстор
абе пичове някой има ли наблюдение върху това http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-9BAD9FD5 ... il&id=4548
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: