emil_v r написа:Икономията ще ви доведе до ... мизерия.По принцип си прав , но в моя случай с този 21 киловатов проточен бойлер и още един нормален бойлер..... нали разбираш,че това не са единствените ел.уреди у нас.......просто ми се вижда излишно разхищаване на пари, а не икономия, така както го визираш.
Харалампи написа:Това е добре стига и да работи по начина по който го описват. Засега Сименса ( проточния ) не ми е правил никакви проблеми, но Българския съм го давала на ремонт. Та съм малко скептична на тази тема. Но може и да бъркам.joe007 написа:А това е моя:Не се вижда снимката. Можеш ли да я пуснеш пак някъде другаде. Напоследък Елдоминвест са спретнали едни много интересни бойлери със електронно управление http://eldominvest.com/files/1199783062_614.pdf . Във възможностите му е да дава отчет за консумираната енергия и да се настройва за работа по различно време. За съжалеие електронното управление се монтира само на вертикалните бойлери. На нас ни трябваше хоризонтален. Иначе съм много доволен от този който купихме. Скоро спряха водата за 48 ч. и го бях изключил. За това време температурата падна с 10 градуса. Бойлера е от серията Океан с двойна изолация.