• 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 52
Нека намерим най-тънките цени.
kr1100 - майстор
stan73 написа:
Дозатегнах ги до 140 (не знам със сигурност колко е препоръчителното, но нещо ми се върти из главата 180 - до 200 (в смисъл толкова съм чел преди, но ми се вижда чудовищно).
Зависи от резбата на болтовете и вида на джантата. В книжкатра на автомобила го пише.
Например.
За VW 5 х М14 х 1,5 х 34 mm
железни джанти 140 Nm
алуминиеви " 170 Nm.
turbobiit - напреднал
Аз съм хвърлил око на едно покривало за кола,но не знам има ли смисъл от тези брезенти какъв размер да взема за комби(шкода октавия).от много време не съм виждал завита кола.Издръжлив ли е този материал от който са направени.
razli4en73 - специалист
Да се похваля,и аз си купих ключа.Стори ми се ,че като навивам пружината леко запъва на две три места от скалата.Иначе за моето Vito още не съм разбрал,колко нютона му трябват за джантите.
XpacTa - специалист
turbobiit написа:
Аз съм хвърлил око на едно покривало за кола,но не знам има ли смисъл от тези брезенти какъв размер да взема за комби(шкода октавия).от много време не съм виждал завита кола.Издръжлив ли е този материал от който са направени.
навремето бях вземал едно покривало от бриколаж ли, практикер ли... пазеше само от прах - пропускаше вода, съответно се намокряше и залепваше за ламарината. Не ми се мисли ако оставиш кола за няколко месеца така каква ръждичка ще си докараш.
kr1100 - майстор
turbobiit написа:
.. едно покривало за кола,но не знам има ли смисъл от тези брезенти какъв размер да взема за комби(шкода октавия).от много време не съм виждал завита кола.Издръжлив ли е този материал от който са направени.
За да го използваш трябва автомобила да е чист,без прах и кал. При закриването се трие плата в калта/праха/ и надрасква боята. Ако имаш релинги на покрива проблема с триенето по тавана отпада.
Не съм виждал наживо материала за да дам конкретно мнение.

Оф: Имам покривало от Метро - от тъмносин много тънък плат приличащ на щущляк марка Biloxxi. За ван няма модел и съм купил най-големия размер.
Като недостатък мога да спомена ,че е много леко покривалото и при вятър/във варна кога ли спира да духа/ е трудно закриването и откриването на автомобила. Доволен съм,че пази от силното слънце вътрешността на салона. Относно пропускането на вода - валял е дъжд -отдолу е сухо. Спасява ме и от гадно почистване след пръскане със син камък или др. препарати на асмата над автомобила.
Бях мернал в нета ,че сребристия цвят покривала в Метро не са качествени.

За Oктавия по опаковката на моето покривало дават размерL -483 x178x117 mm
monster18 - специалист
Някой има ли мнение за удължителя от четвъртък
brum - майстор
В Ташев 25м, с ролка и контакти на нея са от 50 нагоре (че май и по 100 имаше). Хич няма и да му мисля на тоя :) .
dundi - специалист
monster18 написа:
Преди бяха пускали подобен удължител и май беше 1 мм2 кабела, та не бяха много доволни хората. Ще се види на място.
Ако е поне 1,5 мм2 си заслужава, най малкото заради макарата :-).
anabolicbeast - специалист
Някой да е използвал тази отвертка или тресчотката?
http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-B9F69714 ... il&id=4548
Chefo77 - майстор
monster18 написа:
Ако е 3х1.5 мм2 кабела и аз ще заприходя един. И първото нещо, което ще направя, е да го отворя и да махна защитата за деца, че не знам за какъв чеп е сложена там - сигурно, за да пречи и да ядосва хората ...
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 52

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: